LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
人少少講下
開個新台又係未諗清楚就開
bam人 公開原因其實都幾錯
admin少d出黎同班會員圍威喂
渣住一個原則黎做好過
admin del po 太受個人情感影響了

無一個或一標準

咁樣好快玩完

而且,太過滿足會員要求,只會令其他會員覺得制度標準含糊不清

例如ptgf 個po 是因為出po 者要求admin del po, admin 就幫佢del po

咁樣會好得失其他會員,覺得你偏旦某人

如果可以,admin 試下先解釋, 再del 某 cm, 這會好d

仲有, 起底方面, 如果一個論壇起底都要干涉, 只能說注定失敗

我都覺得有d起底功能係有用的
雖然好唔合情理
但有d人法律未必可以令佢地受到保護
例如有人比拖欠薪金[比d火我]
咁樣好似係正面起底功能黎
咁易del post同香討u汪有咩分別
admin唔好自尋死路
女學護個樣就見左光
個垃圾道歉就當無事發生
今朝自殺post無啦啦冇左真係唔係幾好
講咁耐

結admin 的話

要成功,渣緊一個標準,一個原則,不要受情感影響,當然有些法律上的問題,就沒辦法啦

膠登之死,因為admin 比權比會員

各會員標準不一,導致會員流失。。。

收皮啊好嗎
今朝自殺post無啦啦冇左真係唔係幾好

話唔定係果個巴打想del既呢
我反而想知起底果d會點
點解有件 "高葵株式會社"係咁鳩推

仲重覆留言

條5毛打手你未block?
自殺果個POST Admin有喺最後留言講左原因之後先del 無記錯admin係話暫時移去黑洞而唔係del
唔係無交代的 可能因為琴晚件事搞到太夜所以無咩人留意到
仲有個叫joyce lau既po
CP# po既
又係起人底既
係咪LIHKG唔起得底?
有感呢壇野處理唔好會引發lihkg內哄同人流失
利伸 :唔希望

佢咁del po法的確有d反感..
人少少講下
開個新台又係未諗清楚就開
bam人 公開原因其實都幾錯
admin少d出黎同班會員圍威喂
渣住一個原則黎做好過

我都覺得admin 用admin ac 出來圍喂喂
唔是咁好
好講d 就親民
但有好多壞處
1, 比會員覺得admin 玩得,有求必應
2, admin 情感容易受影響,判斷錯誤,好似頭先del po 咁

出黎圍威喂冇問題
係del po先有問題姐
@min要解決下問題
講真admin要講下會係咩準則之下del po
其實一定有人有爭議

好似之前有人話admin 好親民,而家就話要同人有距離

交代完,唔同意的話,都係會唔同意

少少建議就係連巴有一個公開既log 發放del post 原因,等大家有個知字

同埋有一個板規講 ban 人原則 etc, 一定左就確實執行,唔好俾個別意見左右。
ptgf 個post 係因為有個會員 粉紅色肉球 見到某張相係佢女同學定朋友嘅 話佢好乖 日日放學就返屋企 唔會做ptgf 認為比人屈 因為爆出嚟嘅相有啲係流料
post 主亦證實唔到佢有冇做ptgf 因為係人地比料佢 佢自己食嗰啲唔會爆出嚟
最後唔記得post 因咩理由 自己申請del post admin 就del 左

大概係咁
起底呢啲高登遺留問題都應該搞搞啦
係又起唔係又起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞