LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
爆ptgf相個post都冇左

屌,我都入唔返。所有高汁post 都delete...想點呀,屌你老母
有人話要起壇規

笑到我

返2000fun㕸咁我不如

唔準提人老母
最緊要和諧
D 似是而非 恐謊性言論又出現

左中右瘋狂搵位入.

1. "好似"有hkg+ code 就可以有lihkg (講個位唔該圖文並茂俾大家睇下連尼住有幾PK)
2. 無得食花生到2046仲係"高登文化"?
3. 有del post 就係錯. 高登呢個"咁錯"嘅地方有del post 所以呢度唔可以有
4. 有人request 就有得del post, 容乜易第日政治議題都係咁.甚至會唔會中共request 就ip address/email 都交上去

admin 快D開個會出嚟整個官方準則. 唔好就咁連尼住/望遠 或者用管理員account 出嚟講兩句廢話就算. 一來無人收貨二來只會更多位俾人入.

不過唔該快.
點撚樣呀DEL左PTGF個post
ptgf 個post 係因為有個會員 粉紅色肉球 見到某張相係佢女同學定朋友嘅 話佢好乖 日日放學就返屋企 唔會做ptgf 認為比人屈 因為爆出嚟嘅相有啲係流料
post 主亦證實唔到佢有冇做ptgf 因為係人地比料佢 佢自己食嗰啲唔會爆出嚟
最後唔記得post 因咩理由 自己申請del post admin 就del 左

大概係咁

咁柒?
自殺post無睇入面唔知咩事比人del
但係如果單純講自殺其實高登年中都有唔少post討論自殺方法啦
係咪真係咁驚人學識之後去自殺先?
偷影絲打個post仲戇鳩
明明係個個post之前已經有幾次係巴打比人偷影
點解淨係del絲打post?因為有個自稱當時人既會員出左黎講野?
起底post我諗就算係高登 唔係起啲公眾人物都應該唔會del post 好似星星頭 中上男神咁都無比人del
Admin真係太細膽 就算係早洩都係件事發展得太過火先開始del(可能係因為收左信先做野)
無理由一個post都未爆就del左先
希望真係唔好潛水 出黎解釋返點解一時間會del咁多post
點解會員要求del就可以del post

自殺都唔會就咁睇完個po 就改變到佢自殺方法啦

出去google 有幾十種自殺方法

成班道德撚

左中右瘋狂搵位入.

1. "好似"有hkg+ code 就可以有lihkg (講個位唔該圖文並茂俾大家睇下連尼住有幾PK)
3. 有del post 就係錯. 高登呢個"咁錯"嘅地方有del post 所以呢度唔可以有
4. 有人request 就有得del post, 容乜易第日政治議題都係咁.甚至會唔會中共request 就ip address/email 都交上去

admin 快D開個會出嚟整個官方準則. 唔好就咁連尼住/望遠 或者用管理員account 出嚟講兩句廢話就算. 一來無人收貨二來只會更多位俾人入.

不過唔該快.

乜撚野恐慌性言論
呢啲問題遲早都會發生
趁呢個機會搞清楚佢都唔得?
Admin
連尼住
望遠
好乖唔會做雞 笑死
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar
唉個hkg+ vip有得唔洗isp email分分鐘就係害死lihkg既關鍵

點睇

仲黎

咁搞法好撚快玩完

hkg+係唔使vip都有邀請碼

唔係要買左vip至用到黎註冊lihk咩?

我拎返部ip5出黎開無買過VIP既hkg+都有邀請碼

如果lihk都派account

起高登我得一個acct, 呢到可以開到三個

唔怪得咁多人啦

原來連埋班MK/5P

有code但無買vip,好似註冊唔到架喎

無人知 但hkg+ 送過唔少次vip

唔使的我部陳年ipodtouch試過

講清楚啲 唔洗啲乜
好乖唔會做雞 笑死

做生意啫,邊個知ar

話唔定就係自己上黎話自己好乖唔會做雞
其實咁有無人發現會員高葵枺式會社同樓主都係度煽風點火

大家個方向已經唔係討論點改善好lihkg

而係無目的咁鬧人

不如好似岩岩有幾位巴打咁 諗下點先可以拎翻個平衡點啦?

左中右瘋狂搵位入.

不過唔該快.

乜撚野恐慌性言論

呢啲問題遲早都會發生

所以我咪認同要快D有個準則.

但係由道德性del post ( 假設真係道德撚原故) 就講到會唔會政治維穩就真係ff 得制.

不過我地本來就係"9up無極限"文化.所以你9up完我唔buy又繼續9up, 你唔buy 你又繼續9up.

召喚admin
點撚樣呀DEL左PTGF個post

爬文啦
成班話admin del post,但你地自己爽完,對住條女打完飛機,食完花生,然後就拍拍羅柚上一頁,乜野責任都唔洗負。LIHKG唔同高登,一定冇對面有咁多充足資源去應付無論法律訴訟或者其他開支。有人話admin冇膽,或者其實係一種保護,保護被po出黎同出po果位,由其宜家新開未穩定落黎更加唔適宜有官非上身,反而我地係唔係應該自律一吓,免得過都暫時唔好玩出禍呢?

btw我都應同admin可以出個規則定條界線。

左中右瘋狂搵位入.

不過唔該快.

乜撚野恐慌性言論

呢啲問題遲早都會發生

但係由道德性del post ( 假設真係道德撚原故) 就講到會唔會政治維穩就真係ff 得制.

不過我地本來就係"9up無極限"文化.所以你9up完我唔buy又繼續9up, 你唔buy 你又繼續9up.

召喚admin

咁又回歸原點,點為之道德先。
其實咁有無人發現會員高葵枺式會社同樓主都係度煽風點火

大家個方向已經唔係討論點改善好lihkg

而係無目的咁鬧人

不如好似岩岩有幾位巴打咁 諗下點先可以拎翻個平衡點啦?

條友仔第一日已經係咁 之後就開d po 洗下正皮咁 成日d 留言陰d 陰d 咁引人罵戰
唉個hkg+ vip有得唔洗isp email分分鐘就係害死lihkg既關鍵

點睇

仲黎

咁搞法好撚快玩完

hkg+係唔使vip都有邀請碼

唔係要買左vip至用到黎註冊lihk咩?

我拎返部ip5出黎開無買過VIP既hkg+都有邀請碼

如果lihk都派account

起高登我得一個acct, 呢到可以開到三個

唔怪得咁多人啦
原來連埋班MK/5P

有code但無買vip,好似註冊唔到架喎

無人知 但hkg+ 送過唔少次vip

唔使的我部陳年ipodtouch試過

因為之前送過免費vip?

左中右瘋狂搵位入.

不過唔該快.

乜撚野恐慌性言論

呢啲問題遲早都會發生

但係由道德性del post ( 假設真係道德撚原故) 就講到會唔會政治維穩就真係ff 得.

召喚admin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞