LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
而家出左嚟搞過壇嘢,好多嘢就無得好似以前高登咁 "關我鬼事""自己有得食花生就最開心"。好多人所謂對高登仲有留戀係因為佢地以為高登真係幫佢地遮過風擋過雨。但攞番草泥馬方丈個準則就無謂嘅。 佢可以唔del post 咪因為有咩事佢就交人出去。咁叫咩遮風擋雨?

雖然今日呢D起底/自殺post 應該仲未會引起有人出嚟告上法院,所以其實點樣set 個rule 話點先要del post 我覺得都應該要有。但係講到咩"好失望""引發危機"就真係太誇張
少少意見
我覺得 admin可以開個置頂post
講返有邊d post 係del 左既
後面再加返個原因
咁樣會好少少
唔會俾人感覺冇啦啦del post
無準則咁
點解咁耐仲未有admin出嚟交代?
我唔想返高登,但咁樣嘅處理手法同高登有咩分別?
成也敗也
Admin回應咗未
del post有解釋原因可能會好d

爆ptgf相個post都冇左

如果咁講
係咪所有起底同自殺post都會比admin Del?

起底都唔得

咁仲有樂趣

打手現形鳥
點解咁耐仲未有admin出嚟交代?
我唔想返高登,但咁樣嘅處理手法同高登有咩分別?

有幾耐呀屌
呢個post凌晨先出
朝早就要人答到你咩
唔刪post咁一有咩法律問題嘅時候點收科?

一係交人、一係刪post、一係比錢打官司...
呢鑊真係唔認同
早洩幾垃圾都好都唔會del 起底post
唔刪post咁一有咩法律問題嘅時候點收科?

一係交人、一係刪post、一係比錢打官司...

同意刪post嘅 始終最簡單影響最少
少少意見
我覺得 admin可以開個置頂post
講返有邊d post 係del 左既
後面再加返個原因
咁樣會好少少
唔會俾人感覺冇啦啦del post
無準則咁

agger
or個post照留,但顯示deleted(原因)
無追post靜係睇過下女學護個post但睇上面原因都覺得合理
食花生就梗係食得爽啦 但俾條痴線既爆相爆名 受害者幾困擾先得架
呢鑊真係唔認同

認同 有d驚訝
呢鑊真係唔認同

草泥馬咪講過佢地會駛啲錢同你地打官司囉

咁LIHK目前都冇錢賺,你想連尼住點啫
呢鑊真係唔認同

草泥馬咪講過佢地會駛啲錢同你地打官司囉

咁LIHK目前都冇錢賺,你想連尼住點啫

認同
我地個名
個人認為del唔緊要
但一定要比個原因
等我地死都死得眼閉嘛
你唔訓 admin都要訓啦 鐵人咩

ptgf個件事 你要怪就怪樓主囉 未經證實就放左上黎
無啦啦比人屈係雞喎 幾萬人都睇到喎 del左好正常姐

女學護個單仲on9 私人恩怨姐 洗乜放人上黎啊
你要屌樓主咪出個新post 講下上文提要 再繼續屌
但咁小事 又有個人資料 del都好合理姐
你話莫生啊beauty blogger 七警 個啲del post就話姐 小學雞比人飛再唱衰ex 有幾值得睇呢?

高登最近依幾年就係比依堆弱智post搞到越黎越低質

仲有

你班打手死返高登啦 方死無人知你想R返啲人過檔咩草泥馬
當然我同意要有準則俾人知,但唔知點解覺得上面有啲人係到煽風點火咁

你睇返username 就明

無錯,乜你仲未block 個D人咩
你唔訓 admin都要訓啦 鐵人咩

ptgf個件事 你要怪就怪樓主囉 未經證實就放左上黎
無啦啦比人屈係雞喎 幾萬人都睇到喎 del左好正常姐

女學護個單仲on9 私人恩怨姐 洗乜放人上黎啊
你要屌樓主咪出個新post 講下上文提要 再繼續屌
但咁小事 又有個人資料 del都好合理姐
你話莫生啊beauty blogger 七警 個啲del post就話姐 小學雞比人飛再唱衰ex 有幾值得睇呢?

高登最近依幾年就係比依堆弱智post搞到越黎越低質

仲有

你班打手死返高登啦 方死無人知你想R返啲人過檔咩草泥馬

女學護個單只係好簡單既求愛不遂,條毒撚咁攪法真係心都寒埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞