LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
屌你
下下動用admin能力剷post同林早洩有咩分別

咁要負法律責任果時點算?

咪撚戇鳩鳩咁啦
你而家睇到啲廣告免費落架?
遲下仲有vip比佢收錢
佢一早決定開個新壇接收高登仔就預左班人係咁架啦

畀個幾蚊當自己大爺

咁咪唔好care 會員嘅聲音囉
林早洩夠係咁諗架
你最後睇吓佢點
乜都唔POST得, 唔鍾意又DEL, 負面野又唔得
不如上香討算啦
分化撚

麻撚煩
死返去香討同高登啦

又係你呢d煩膠cdrom有acc就巴撚閉

收檔啦屌你老母
admin好撚得閒啊?
網頁版又搞緊仲日日fix bug
仲要應付埋你班柒頭
睇死有vip你班人咪又係唔會比個班囉
所以唔該垃圾就返垃圾壇啦
開始越睇越精彩

block list 可以加得好快.

乜都未回應就話"bam 埋我!" "可能唔貼都會比人del" 係咩玩法?
明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹
點解咁耐仲未有admin出嚟交代?
我唔想返高登,但咁樣嘅處理手法同高登有咩分別?

洗撚同你交代咩
當自己係邊個呀
死返去高登啦

咪唔好交代囉
到時人流跌嗰陣再算囉
有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
屌偷拍post都唔撚比post?
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d

呢個我真係屌admin老母
係咪見人女就 Del呀?
出面夠有男被人影,又唔柒del
我都突登唔貼樣,你咁都del
仲衰撚過林早洩

會唔會係入面個位疑似相中人絲打要求del?

要求del就有得del?

屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦

遲下仲有vip比佢收錢

畀個幾蚊當自己大爺

戇鳩

咁交稅交幾萬銀又當自己大爺?

投票得果一票又當自己大爺?

搞論壇係以人流以會員為中心既業務

同政府本質應該係以人民為中心既業務

姐係要老奉同你地硬食律師信

甚至要貼錢同你地打官司

香港人真係當IT佬係狗

呢度又DEL POST 又淆有法律責任
仲衰過高登喎, 同香討有咩分別?
唔差在加埋EDIT,

開post果個要求del都冇得del?我真係唔知應你咩好

咁快d走啦

呢度咁垃圾

以後有人POST錯野講錯野又可以叫DEL,
簡單D啦不如, 加個DEL POST / EDIT 制咪得
笑撚死 將apps 同政府當相同性質既例子

佢地個logic 係要求del post 都唔得,要有得俾佢地鞭屍

台灣有個詞句叫做"酸民的正義" 我覺得都幾啱呢班人.
<blockquote>明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?</blockquote>

你都痴撚線
高登特色不嬲要為自己講過既野負責
又係新來報道?
如果刪post, 但keep 住條link
click 入去係寫刪post 原因就好

以後有人POST錯野講錯野又可以叫DEL,
簡單D啦不如, 加個DEL POST / EDIT 制咪得

大家起下呢條撚樣底,睇下佢之前出過咩post
屌你

咪撚戇鳩鳩咁啦

遲下仲有vip比佢收錢

畀個幾蚊當自己大爺

戇鳩

咁交稅交幾萬銀又當自己大爺?

投票得果一票又當自己大爺?

搞論壇係以人流以會員為中心既業務

同政府本質應該係以人民為中心既業務

姐係要老奉同你地硬食律師信

甚至要貼錢同你地打官司

香港人真係當IT佬係狗

呢度又DEL POST 又淆有法律責任
仲衰過高登喎, 同香討有咩分別?
唔差在加埋EDIT,

早洩都淆法律責任嫁
所以del左好多post同埋會員資料比警方你又知唔知
我建議可以寫清楚壇規,當del post時留個post係度,但click入去寫住「此post已被隱藏,原因如下:」
&lt;blockquote&gt;明明就係post主要求del post,成班分化撚係度鳩吹

要求del就有得del?&lt;/blockquote&gt;

你都痴撚線
高登特色不嬲要為自己講過既野負責
又係新來報道?

高你老母臭閪咩死返高登啦
高登其中一個特色就係無得del post
小小事都要del咁就唔係自由既討論區啦
戴返頭盔咪算,有乜事應該由果位負責

真係有人出律師信先del 以後都冇得起底啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞