LIHKG 係咪刪左某d有爭議既post?

806 回覆
34 Like 54 Dislike
最好唔好del post啦
唉個hkg+ vip有得唔洗isp email分分鐘就係害死lihkg既關鍵

點睇

仲黎
咁搞法好撚快玩完
唉個hkg+ vip有得唔洗isp email分分鐘就係害死lihkg既關鍵

點睇

仲黎
咁搞法好撚快玩完

hkg+係唔使vip都有邀請碼
Del唔Del Post,有咩準則無特別意見,所正去邊個個壇就守返邊個壇既規矩

係睇唔過眼咁多人都雙重標準,方丈del post就俾人屌死,呢度del post就一班人出來護主,又法律理由又無錢打官司又盛,高登咪由係俾人告
見到果個 POST女朋友出來 一早應該DEL啦
成個痴線佬咁 人地冇對過佢攸咩 就FF自己當哂男友咁
比TVB拍劇一定好好笑

咁要睇你點定義害死
冇左以前咩都up得係害死
定係冇人上死
冇人上真係唔使驚 一定keep 到一堆
屌你老母del左睇條毛呀?
比TVB拍劇一定好好笑
比TVB拍劇一定好好笑

咁要睇你點定義害死
冇左以前咩都up得係害死
定係冇人上死
冇人上真係唔使驚 一定keep 到一堆

一班煩膠cd rom終於有acc就係到圍威喂
<blockquote>有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
屌偷拍post都唔撚比post?
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d</blockquote>

呢個我真係屌admin老母
係咪見人女就 Del呀?
出面夠有男被人影,又唔柒del
我都突登唔貼樣,你咁都del
仲衰撚過林早洩

屌你就係果條仆街
樣呢

屌9 admin ,姐係逼我攬抄貼絲打靚樣出黎姐

Btw:好多post都刪,同大陸共產黨有撚分別
正係報喜不報憂,做埋d好和諧既現象
網絡資源話Del 就Del ,屌你老母啦
有種就bam 埋我! ! !

同意
留名

點睇

仲黎
咁搞法好撚快玩完

唔係要買左vip至用到黎註冊lihk咩?
沒得del po d 人先會三思而行,確保出Po 質素
<blockquote>有個偷拍絲打post又係del咗,明明樣都無,唔明點解會del,而家有罵戰或樓主要求del就會del?咁樣真係好咩?

咪係
屌偷拍post都唔撚比post?
比人影果條女被聲稱上緊lihkg就身份高貴d</blockquote>

呢個我真係屌admin老母
係咪見人女就 Del呀?
出面夠有男被人影,又唔柒del
我都突登唔貼樣,你咁都del
仲衰撚過林早洩

屌你就係果條仆街
樣呢

屌9 admin ,姐係逼我攬抄貼絲打靚樣出黎姐

Btw:好多post都刪,同大陸共產黨有撚分別
正係報喜不報憂,做埋d好和諧既現象
網絡資源話Del 就Del ,屌你老母啦
有種就bam 埋我! ! !

同意

貼樣咁仆街
不過你up 咁多做乜
貼左冇樣嘅出黎睇下先啦屌you
<blockquote><blockquote><blockquote>唉個hkg+ vip有得唔洗isp email分分鐘就係害死lihkg既關鍵

點睇</blockquote>
仲黎
咁搞法好撚快玩完</blockquote>
hkg+係唔使vip都有邀請碼</blockquote>

原來唔洗買vip都有?
咁死得啦
del post仲衰過高登喎
高登起底post都唔會del

咁撚多人亂噏,不知del 過幾多次,早洩連交代一聲都廢事
主要都係透明度同原因啫
等admin清楚交代就可以啦
之後就襯呢個機會去建立一個準則同制度吧。
del post仲衰過高登喎
高登起底post都唔會del

咁撚多人亂噏,不知del 過幾多次,早洩連交代一聲都廢事

我哋都係想admin交代返del post原因同條底線姐

唔想又好似隔離登咁鐘意del就del連交代都冇

點睇

仲黎

咁搞法好撚快玩完

我拎返部ip5出黎開無買過VIP既hkg+都有邀請碼
如果lihk都派account
起高登我得一個acct, 呢到可以開到三個
&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;唉個hkg+ vip有得唔洗isp email分分鐘就係害死lihkg既關鍵

點睇&lt;/blockquote&gt;
仲黎
咁搞法好撚快玩完&lt;/blockquote&gt;
hkg+係唔使vip都有邀請碼&lt;/blockquote&gt;

原來唔洗買vip都有?
咁死得啦

唔洗買都有code,但拎唔到黎註冊lihk ac

點睇

仲黎

咁搞法好撚快玩完

我拎返部ip5出黎開無買過VIP既hkg+都有邀請碼

如果lihk都派account

起高登我得一個acct, 呢到可以開到三個

唔怪得咁多人啦
原來連埋班MK/5P
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞