買電視機 / 換電視機 集中討論區 (54)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
直接同佢講一係免費換QN90A, 一係退錢~
可以退錢??聽日兇吓佢先
當時真係好like佢個one connect box
前幾頁好似有巴打退到錢, 因為冇零件
不過就算佢肯換QN90A比你, 個ONE CONNECT BOX都係會冇左. 因為QN90A冇ONE CONNECT BOX, QN95A先有, 香港唔出

今日行豐X見到
OLED陳列, A9G仲要係2019年機
而家咩都好la比我睇電視la仲有冇得打機,睇戲好撚冇癮而家成日lag
巴打慘慘, 我錯誤推薦左比你~我都有責任~
傻la關咩事,可能我屎忽撞棍,買到咁岩個批唔好啫!
唔好幫襯依間,我地琴日先退左部TU8500,今日打黎話退返錢比我地
巴打做得好~我都特登置頂出埋注意事項
巴打最後點, 原先又話等佢再送貨?
佢今日自己打黎話退錢比我地我諗佢都係得果一部,我地退左就冇其他貨,請教下師兄咁買TU8000定AU8000好?
Samsung 50AU8000
$5980
1. 50HZ VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 光度 320 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60
9. 支援Q-SYMPHONY
感激!
巴打諗住去邊買?
你果3間細鋪/大鋪見過鬼怕黑
等你好消息
1.想問soundbar 行貨定水貨分別大唔大?係咪一般好少壞?
2. 想用Philips Hue 睇Netflix, 係咪一定要買hue hub, hdmi syc box, light box?
大陸水貨有部份功能冇左,例如Airplay
如果係泰國水貨就冇分別

燈我唔識,要其他巴打幫你,我知道有巴打有玩
請問下師兄力添數碼信唔信得過?我見同果3間細鋪一樣,係5星商戶同埋又係信譽銷售電視商戶
我都唔肯定

其實我一向建議最好去大鋪買
想問下咁samsung Q600A 同 Q700A 盛澤賣ge 水貨有冇少到功能
想問下要買邊種hdmi線先支援到earc,係Samsung Q70t 駁 LG SN10Y
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞