買電視機 / 換電視機 集中討論區 (54)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我地幫襯嘅果間鋪
巴打, 我真心勸你退錢算啦, 電視買2手陳列機真係...........
你買左幾錢?
問左,冇貨
咁答案已經水落石出啦, 行貨係由SAMSUNG官方提供保養維修.
唔會有鋪頭自己會幫行貨維修.
我相信日後有事果陣SAMSUNG都拒絕保養, 到時仲邊有人理你
買左5千幾,到佢下次再送貨果時會金晴火眼check清楚部機
拿, 點解有信譽既細鋪會冇貨, 普通不知名既鋪反而仲有貨賣?
你明架啦
唔係,間鋪意思係佢幫我地聯絡返代理做保養不過依家咁樣我應該自己整返
留意個紙盒上下膠紙位,有無重複膠紙貼(兩條膠紙貼)。如果全新上下只有各一條膠紙貼。
想問下條膠紙大約幾粗,我今日見個師傅開箱仲問佢需唔需要cutter
我估一般封箱膠紙粗度,你到時留意下有無重複膠紙貼最重要。
想問如果同樓上巴打買咗部samsung q70t, 配咩soundbar比較好
BUDGET?
無所謂
5000樓下
SAMSUNG HW-Q600A 水機
$22XX (盛澤)
SAMSUNG HW-Q700A 水機
$37XX (盛澤)
如果想平D, 又可以加後置
SAMSUNG HW-Q600A + SWA9100S ($990行貨)

如果想天空聲再好D
SAMSUNG HW-Q700A + SWA9500S ($2280行貨)
好,我研究下
輕輕一推
行貨依家都好似4千頭,水貨性價比唔夠電視抵玩
屋企電視收左皮 本身想買TH-43JX800H
但見HKEPC 個邊講到部機好似好大問題
所以想問下43吋有咩電視推薦 BUDGET大約6000左右
如果x90 j 想配條soundbar
筆直大約四千
應該無位擺後置喇叭
有乜好選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞