買電視機 / 換電視機 集中討論區 (54)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
100hz default有,不過motionflow功能就要自己開
謝謝
另外係唔係download唔到chrome,同埋有咩apps睇到韓綜藝,不過冇推薦都得

同埋around 2000 budget嘅soundbar,step巴會唔會有推介?

感謝
最後想問埋如果買sony嗰部買咩牌子嘅soundbar好 買返同牌子定其他都可以?

好多野問sry
明白 姐係上面呢部同巴打你介紹果部只有新舊之分?
1. 電視裝唔到CHROME啦~
2. DENON DHT-S216 / YAMAHA YAS-109 / YAS-209
DENON DHT-S216
$2080
YAMAHA YAS-109
$1980
YAMAHA YAS-209
$2680
多野問先好, 唔問中左伏仲麻煩~
係, 規格係差不多~
呢啲係咪睇下netflix,電影已經夠哂用?見有啲去到成4,5千
睇你要求啦, 愈貴就愈好呢D就一定
我預算4000以下都可以的
2017 買 Sony KD49X8000D, 尋日個Mon已經壞左…
入門機可能真係差小小
我2017年49X9000E仍然表現好好, 我有續保養唔怕壞~
咩係入門機
入門機即係平價機~

X7000 - 超入門電子垃圾
X8000 - 入門
X8500 - 中階
X9000 - 中高階
X9500 - 高階機
A系列 - 旗艦OLED
Z系列 - 旗艦LCD
有咩機係冇咁快壞…
通常貴少少既用料相對好D, 不過好多時都係睇彩數
巴打又冇比錢續保養, 如果唔係多數免費換50X80J比你
所以巴打講嗰部50x80j係入門only?
SONY黎講算係了, X7000系列香港已閹, 唔出
冇呀, 點樣換50x80J ?
無諗到$7000up呢個價都叫入門
其實X80J規格只係幾年前既野, X80J連我部2017年X9000E都比唔上, SONY刀法唔會錯, 比幾多錢就比幾多野你~
冇續保養咪冇囉~, 你過保SONY只會叫你買過部
但比5位數買真係會有啲肉赤 雖然算睇得長時間
因為新機先咁貴姐, 加上香港係全世界最貴既
過多半年就平好多架啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞