[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(11)暨交流區

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
想問下oasis大概用幾耐要叉一次電
如果睇完會del無問題
但如果好懶處理就唔得
咁其實四五十本都好多下,
只要你唔係想一部機裝成套美味大挑戰,
其實都無乜問題…
kindle update咗之後個版面好柒
有冇得變番以前咁(唔要主頁同下面個欄嘢)
我啲書又冇封面,佢下面中間個正方形唔知想點
麻麻地夠用
我100本書左右
5本漫畫 5本插圖
有d書多圖幾十mb
剩返1.3gb
三四套長篇漫畫應該會爆
我懶人 唔會想又del要睇又download
已買Kobo Libra H2O
純睇書
睇notes/paper 會用返iPad Pro

開心使用中
留名
係唔得返轉頭
我覺得update完好靚
佢無廣告個d scansaver睇到我好不安
kindle update咗之後本來好地地,
但今日所有唔經amazon download既書全部睇唔到
寫住"an error occurred. if you purchased this item from amazon delete the item"
但經amazon download既書就全部睇到
全文"An error occurred. If you purchased this item from Amazon, delete the item and download it from the Cloud."
某部份係好咗
但我唔鐘意佢主頁下面行嘢
我又唔係去amazon買書 (多數去kobo買)
我仲要以前淘寶特價買, 大陸機
所以個主頁對我冇用, 書又冇封面, 就會變咗有簡體寫喺中間個正方形度"amazon.cn 暫無圖片"(簡體)
個正方形又突咗上黎, 好冇美感, 仲要阻住我list mode搵書
你開返廣告/用第啲地區嘅amazon ac黎reg部機咪得
或者無封面calibre入返都好快
kobo官網係唔係死ser
想問下各位巴打
打算買中文電子書DOWN落黎破解轉檔入落KINDLE
應該係邊個平台買最好?
想問下h2o有冇得打速成
kobo
Kindle paperwhite 5 出了
唔該巴打
變咗同kobo 一樣
6” 低階入門版
7” paperwhite5 / kobo Libra
8” Oasis / forma
10” kobo 出咗,Amazon 會出嗎?
屌啱啱先買咗新
我都係咁
有啲書之前明明睇到,再開就係咁
新入個啲好多都係依個error
有時禁多幾次又開到,但load勁耐

再係咁真係扔咗去算,轉會
神之杯
識野

我買左實體漫畫
而家想買ebook 版

就係諗緊要forma 定 libra好
差1寸唔知會唔會差好遠
呢 d 野一吋長一吋強,總之買得起就買你拎到最大嗰個 model。
咁當然都唔好買部 Low Res ...

王牌酒保真係值得收,得閒睇幾本,個人都覺得 relax d。
可惜水星領航員又唔見左 ebook ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞