[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(11)暨交流區

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
用 libra 就去返台灣kobo 買,等佢一年幾度特價都好平

終於有得真Full Screen
只限休眠mode
On99
實體鍵冇能用架
要等就直接等kindle 10吋
實體鍵單手睇漫畫好爽囉
我剛買左poke 3, 之前用kindle pw , 宜加可以隨意係google, kobo 買書, 又可以係圖書館借書, 部機仲細過paperwhite, 但mon 一樣大, 放褲袋都得. 仲用type c 頭
唯一唔好就係大陸牌子.
喔.........柒左
我果款實體鍵只可以用來退出,好似電話咁
我應該會揀H2O ,平時睇字多,都想大一啲同有制
佢又唔怕水,返工露天位好易整濕,室內辦公室又會滴水
啲書成日因為啲水搞到成陣up味
聽日就去凶宅撚撚
普通睇下電子書,買note系列會over spec
Note同max根本就係工作機黎
求教學
用calibre轉pdf有冇咩要set
轉出黎頭三頁一樣既

我都係咁上網無乜教學我都係是但試下
我見有d網都可以epub轉pdf 但無試過
咩事
想問點做倒?
我部kindle pw1 機背甩膠 痴立立 諗緊換pw4 有無人知pw4 機背物料係咪一樣?
Kindle 有重大更新,可以睇下下面條片
https://www.youtube.com/watch?v=fWEoV-IyllQ

若果想更新,就要手動下載咗個 bin 到 kindle drive 最外面,再喺 setting 裡面揀更新。

https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GKMQC26VQQMM8XSW

利申:我更新咗 Oasis 3。
平價機想比咩物料你
update咗
新界面幾靚
又有得睇日期時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞