[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(11)暨交流區

1001 回覆
21 Like 2 Dislike

對白 off set 左都算,有 d 直頭無埋,DKLM ...
有,例如之前進擊的巨人有幾本重掃,kobo facebook gp有人提大家去call客服更新

我自己以前買過幾本輕小説/漫畫,後來用副acc check過預覽,kobo轉咗賣新版(跨頁冇斷開)但我主acc嗰本仲係舊唔踢客服唔會更新
如果重新 download 會唔會更新呢?
咁樣點睇啊好離譜喎離晒框
call下kobo客服問下啦
重新down/修復帳號都唔會更新
除非係好大問題(例如上架上咗本無字天書)
我依家書架上仲有兩本冇call更新但kobo賣緊新版的...我特登留住...
得閒就㩒佢兩嘢睇下kobo有冇自動更新
屌,佢個 server 無限大架,唔會 overwrite 錯版書 ...
之前kobo個gp有人send email問
客服解釋話因為更新會洗咗啲劃線同書籤
所以唔會主動幫你更新喎
又唔肯做提醒功能
仆佢個街又答得幾義正詞嚴。

順便問下,個客服係 online 定係 send email 問?
我只係試過一次比錢時有問題,之後好似未見過有 CS ...
office hour應該有online (即時聊天室咁
之後會自動email返對話記錄俾你
過咗時間就變留言箱,佢會email覆你

之前疫情嚴重可能冇咗online,依家應該有返
見買libra有便,有冇人試過集運返香港?
請問邊度買kobo最平?
有返喇
上星期先試完搵online客服退錢
前日上電器幫買,本身佢定價便啲,再用消費卷優惠
clara hd $1129埋單 包送貨
香港kobo 係咪無75折?
點先用到台灣kobo ? 唔該
likebook 邊到平?
去帳戶設定→付款資訊
將帳單地址地區改做台灣
地址求其打就得
想買最細個size
諗緊kobo同moolink好
淨係會睇中文小說
想問下wordwise係咪得喺amazon買返嚟嘅書先用到 有時睇啲比較學術少少嘅書會有啲深字唔識 但係上amazon買又好貴 貴到同買printed version有得揮 或者有冇話邊個地區嘅amazon買英文書會平啲?
likebook冇燈,三思
有冇巴絲用paperwhite
我嗰部用咗三四年成日輕機
雖然熄咗再開就冇事 但係好煩
呢間野執笠,咪買!
幾百蚊用3,4年仲想點
想 keep電子檔》kobo
Mooink禁止export !

唔太著重,可揀mooink

Kobo app同網 好廢, 幾年的問題一直都唔改

上官網 fb group比較睇下先
thx
請教各巴打意見
主力睇中文書 間中睇韓/日文書
小說類, 唔睇漫畫
係咪買android reader會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞