[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(11)暨交流區

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
嘩!超順喎!
三千元可以入到手嗎?
979USD
嘩,唔怪得咁順!
大陸機要這個價位,不了。
呢部7.8吋648USD
五千二都貴!
多唔多人喺Google Play買完電子書再轉PDF擺喺iPad度睇?
有冇邊款App睇到PDF之餘,用螢光筆highlight完堆重點可以好似Mooink/Kindle/Kobo咁會有個註記睇哂你highlight過嘅重點
放白色 kobo libra h20 連原裝黑色套

5月尾豐澤買,買俾阿囡生日禮物,阿囡唔鐘意用,用左幾日就放埋一邊勁新,仲有100蚊電子書現金卷。

放1400 不議

https://t.me/Namnam528
kindle jp 同 us 都好貴仲要無直送
無跟開網上價,賣之前search豐澤仲買1699。

賣唔出唯有自用
冇左自動調色溫
大家知唔知 MooInk S 6 吋 邊度有demo可以試?
香港好似目前都無舖頭有得試mooink D機喎巴打

Mooink S打手表示很好用
買左kobo libra一個星期左右 開心使用中
原本諗左好耐clara定libra
最後都揀左libra
7”可以睇多少少字 個reading flow順好多
睇漫畫就雖然細左d但都睇到既
Calibre入書都好方便

我覺得kobo唔開backlight+自然光/開燈睇係最舒服
一開backlight個contrast就變低左
想問一下 如果入kobo 係咪睇vol.moe比較煩? 我用pw睇好細
2018......小心舊電
remove ads要搵CS搞同要啲技巧,唔識/嫌煩咪會買no ads囉
其實個ads都係sleep mode先出嚟,完全唔影響睇書
有伏?
灣仔誠邦書局有冇電既機,所以只能試手感,但冇放出黎做demo,要問職員
應該要down落黎線入/dropbox入
諗左好耐買oasis 定 forma好
成日覺得一買 oasis 就會出新版
太古城誠品有黑色libra
但我想揾白色
我同CS chat話我係HK用唔到佢啲promote,佢兩分鐘內disable咗ad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞