[選擇困難症]買唔買Kindle/Kobo好(11)暨交流區

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
想問下點先拎到台灣KOBO個 '單筆訂單實際消費滿$555,即可獲得樂天點數111點' ??!?

我張單已over $555, 亦都係用tw kobo account登入, 點解拎唔到佢個111點?

條款如下

【活動注意事項】

1. 本活動適用於全站所有電子書(不包含預購之電子書),且僅限於使用台灣樂天帳號 (我的樂天ID) 及已註冊「樂天Kobo帳號」之會員,以此帳號成功登入「台灣樂天市場」並用該帳戶選擇「我的樂天ID」登入Kobo者,使用其他帳號 (如,日本樂天帳號、FB、或Google+帳號) 登入之消費者皆不適用。

呢兩樣我都已經係......

有無CHING救到我
要一個月後先入數,俾啲耐性
但係我俾錢嗰時寫住得6點回贈俾我
佢只會寫你張單有幾多點數,呢啲活動唔會寫架
活動嗰111係唔會寫出嚟,6點只係你買書的基礎點數。個參加辦法有寫每次活動消費完幾多號派點,到時上返去check下有冇入帳
Readmoo
Thanks!!! 我仲以為無,我仲手多多未睇清楚就俾咗錢
好詳細!thankssss,等我仲柒下柒下
巴打,唔急住睇, 忍吓手,唔好買咁多,
下個月週年慶,折扣大啲
見到有111點手痕買咗3本
仲有好多想買,可以等下個月。反正仲有一堆書未睇..

好快到期 !!
豐澤終於返 Libra H2O 可以俾我換到貨
官網?

Kobo係咪要用VPN?
轉嚟轉去真係好煩
想買多部kindle長用日本app算
誠品都有 成功買到
可惜冇7.8 Plus
行 但香港冇維修部 有事要寄返台灣保
咁美馬好似抵玩啲
我估佢應該停產?佢官網都收返起
成日傳話就嚟出新,唔知真定假
但係佢mooink S都係新出無幾耐咋喎
我就係壞鬼咗部7.8轉去S嘅用家之一

7.8真心好用 但拎出街就有d大部得制
部 S 用左一排,除左戴套之後厚左啲之前,我冇投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞