[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
又要打機喇 好撚不安呀
呢幾集都無玩
因為頂唔順3ds d格仔
見你地話d獰猛怪成萬幾2萬血,咪場場都要打足40分鐘

話畫面冇問題嗰班係睇開有碼av慣咗睇格仔定點

次次都避開起格畫面唔講

我玩過一集3ds既mh架
唔記得邊代,最終boss係煌黑龍,全身起倒刺果隻
但真係頂唔順d格仔,果時又多外掛到仆街,之後既3ds版就無再玩

邊代最終BOSS煌黑
最接近既都係3G既煉黑
但果陣冇ONLINE PLAY點外掛法

第一次出乞食果代
果時班外掛整打唔記得咩關,入去隻怪有lv,整隻天迴龍,激昂金獅係營地度唔識郁俾你任打刷天之護石
10場有8場都係呢d外掛關打到無癮就棄左

MH4 BOSS唔係蛇王龍咩

疑,可能記錯
你一講蛇王我又記得真係有關千之刃

煌黑係wii 3

我係玩到蛇王果代先岩
而家拎哂所有章
得返升999可以做
本身就諗住開隻男角重玩(當然唔會再玩全章全超特果d)
而家可以等switch出先再玩
如果有中文就好
代撚代都唔搵人做translate server error

芒亨中文真係咁重要咩

有冇中文都冇所謂 中文化反而適應唔到 就好似Pkm咁
好想快d玩
如果有中文就好
代撚代都唔搵人做translate server error

芒亨中文真係咁重要咩

出奇嘅係 我地唔識日文 但個個睇佢個攻略都明
如果有中文就好

芒亨中文真係咁重要咩

有啲劇情睇唔明唔知做咩
而家拎哂所有章
得返升999可以做
本身就諗住開隻男角重玩(當然唔會再玩全章全超特果d)
而家可以等switch出先再玩

迷巴
我玩玩下 見到lv1-10啲二名都未清
完全冇動力
如果有中文就好

芒亨中文真係咁重要咩

有啲劇情睇唔明唔知做咩

咪黎黎去去都係有隻怪出現呀, 快D幫我打柒佢果d啦
如果有中文就好

芒亨中文真係咁重要咩

有啲劇情睇唔明唔知做咩

咪黎黎去去都係有隻怪出現呀, 快D幫我打柒佢果d啦
中文查嘢先煩
如果查攻略真係日文隨時好過中文
如果有中文就好

芒亨中文真係咁重要咩

出奇嘅係 我地唔識日文 但個個睇佢個攻略都明

啲素材超過8成有漢字
邊有可能唔明

如果佢轉哂中文我都唔知要點查wiki
有冇人想要3ds
係時候賣左3ds啦
https://lihkg.com/thread/258982/page/1
[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)
入面有聽日LIVE LINK
推爆呢個先
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞