[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
頂咁要買啦大獲
頂咁要買啦大獲

唔好買
起霧起格

利申:黑緊任
講返mon hunt啦屌

有咩好講

繼續FF下有咩加

出返巨戟龍同蛇帝龍打下

我覺得單人打的話巨戟算係最強解禁boss

多血大力,狗衝集會所的話又無滅龍碳開炮同唔知要搵火溶油

有咩好講

繼續FF下有咩加

出返巨戟龍同蛇帝龍打下

巨戟真係好煩膠,啲油

有咩好講

繼續FF下有咩加

出返巨戟龍同蛇帝龍打下

巨戟真係好煩膠,啲油

好彩果陣操蟲棍好屈機
見到mh post 有成二十頁 諗住有咩新突破咁值得討論 原來係條小學雞留電話出黎隻抽
TLDR
等我打畀ching傾傾先

你打黎都無用
個兩個人唔敢打黎

其實呢,由你掟電話出黎嗰下就表現左你係理虧嗰個
有道理既人係唔會怕響眾人面前講道理,但你睇下你,由我屌你開始,你每一個reply都只係重複又重複話人針對你,妄想人地受過咩打擊而批評你
你有無為我屌你既"妄想人黑任"証明你所屌既人真係黑任?無
你有無為之後你話既"我個個post追擊你"提出証據?無
咁我想問你,一直跳針妄想人地迫害自己低質啲,定對人既批評確切反駁提出証據低質啲?

屌...GAY POST
新入黎既為免大家追post,以下係Switch版MHXX既情報:
見到mh post 有成二十頁 諗住有咩新突破咁值得討論 原來係條小學雞留電話出黎隻抽

其實唔大改革o既話,MHo既系統已經到左盡頭,真係無乜好講
屌...點解會變咗隻揪POST

其實開放世界+story有冇得諗
好奇一問?Switch版的製作成本難度平過PSV? 當年因在Sony機上出MH成本貴才改在3DS上出,現在Switch出MH即。。。
好奇一問?Switch版的製作成本難度平過PSV? 當年因在Sony機上出MH成本貴才改在3DS上出,現在Switch出MH即。。。

Overall speaking, yes
屌...點解會變咗隻揪POST

你打過去問下

Switch Capcom有份比意見,應該係最早有dev kit嗰批
話說出左咁耐終於見到有人出街打switch

Overall speaking, yes

PSP仲有隻MHP3G未出

開放世界會唔會比白疾風迅龍呢d鍾意打落水狗既連技到你死先肯停手

咪變左dragon dogma
雖然我好like,但日本好似麻麻地

開放世界會唔會比白疾風迅龍呢d鍾意打落水狗既連技到你死先肯停手

未見迅龍先見氣刃飛埋黎
以前艾倫龍崎同暗精地互片都未出到玩電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞