[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
switch冇雙屏幕,唔知調合/出狩技會唔會冇咁方便

呢樣真, 冇左下屏十字都唔知點玩好 唔想lock怪
狩技搬哂上一個mon一定亂到仆街
但為左靚畫面冇計

宜家我最擔心係呢個問題
睇下公佈會點解決

用返new3ds個方法
狩技1 R+A+B
狩技2 L2
狩技3 R2

出係出到技
但始終都要放上個mon到顯示狀態, 結果都係多左野

既然唔駛touch mon放技
正常細icon比你睇到裝左咩技就夠唔駛太大個
頂,有畫質有保證啦,唔會起格架啦,快0的買 MHXX Switch 板啦

然後畫質廚變晒漢化撚
會唔會8月出呢
你地覺得無問題咪無問題 唔好話你地盲撐

真係無問題喎 睇睇隻BH 出過幾多隻主機版本? gapcom 呢樣野不嬲抵屌
越撐越柒 虧你仲有買MHXX 呢d 冷飯作

佢屌緊老任
唔是屌CAPCOM

就係講緊呢樣
唔係唔買下話

唔買呀我要mh5呀屌佢老母

我都想要 不過唔知要等到幾時
頂,有畫質有保證啦,唔會起格架啦,快0的買 MHXX Switch 板啦

然後畫質廚變晒漢化撚

隔離POST已經出現

然後畫質廚變晒漢化撚

隔離POST已經出現

話口未完
死貨XX不了
點解唔出新mh

要整都無咁快啦,依家出住一隻最新移植版俾你頂住先
switch機能好咁多話唔定下代可以有新野玩
至於仲係ps4等緊果班你地都係算啦

真係無問題喎 睇睇隻BH 出過幾多隻主機版本? gapcom 呢樣野不嬲抵屌

佢屌緊老任
唔是屌CAPCOM

就係講緊呢樣

佢屌老任, 你屌capcom
兩樣野冇衝突

佢屌緊老任
唔是屌CAPCOM

就係講緊呢樣

佢屌老任, 你屌capcom
兩樣野冇衝突

總之大家都係罪人

盲反咪呢D撚屌

XX 一出我就買撚左 盲乜撚野反?

CAPCOM出GAME關老任咩事

ON9到笑左出聲呢條盲反

你次次除左識屈人盲反仲識乜

你都未答我關老任咩事

我當capcom出啲垃圾game落老任機到 老任係咪無權反對?

本身部機已經唔係好夠game ,人地幫你出錢出多隻game 你係老任你會唔會反對呀on9
唔好出高清呀,冇哂格仔我點計距離
預計係高清起格
不過小鳩呢條垃圾整既mh真係好垃圾
出左都唔係幾想玩
我深信總有一天capcom會認錯返去sony老家度出隻4k,有漢化既ps版mh獨佔新作
留名睇人講話點解唔出在PSV

嗰班「所謂MH fans」由2011怨到2017都係等唔到一隻正統MH
我覺得其實佢試緊水溫

未決定到mh5係邊度會有最好效果
始終switch係新機

XX 一出我就買撚左 盲乜撚野反?

CAPCOM出GAME關老任咩事

ON9到笑左出聲呢條盲反

你次次除左識屈人盲反仲識乜

你都未答我關老任咩事

我當capcom出啲垃圾game落老任機到 老任係咪無權反對?

本身部機已經唔係好夠game ,人地幫你出錢出多隻game 你係老任你會唔會反對呀on9

部NS Capcom 有份參與開發架喎...
本身Marvel VS Capcom 唔出NS版先係Capcom 最大既問題⋯⋯
睇嚟PS4出芒亨遙遙無期

等到利物浦奪英超冠軍、阿仙奴贏歐聯就會有架啦。
我覺得其實佢試緊水溫

未決定到mh5係邊度會有最好效果
始終switch係新機

試咩水溫丫
用現有資源盡量抽多D水姐
屌你咩 爭個幾個月不如直接出係switch啦 又要呃鳩人買左3ds版先 任地獄

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

嗰班友怨念真係好重

嗰班「所謂MH fans」由2011怨到2017都係等唔到一隻正統MH

2G以後無正統,P3以後無獵人
mh仲有人玩咩?
唔係話銷量一直跌咩?
一隻game學pkm咁出十鳩幾代都係玩一樣的野...
幾時出PS4
買Switch都唔知有乜用

2G以後無正統,P3以後無獵人

真獵人, 玩討鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞