[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
會長
如果有人再講點解MH唔出喺PSV,
因為PSVo既市佔率令佢無MH

咪住?PSV唔係有MH咩?
MHFO唔算MH?

平時一講Frontier d真fans就無曬影

得罪講句,玩FG真係PC玩先係皇道

當年台服追唔到朋友進度,
只記得solo黑角龍(定鎧龍)屈高台打錢。

不過真係唔講都唔記得台服係中文黎
已經買左3ds mhxx ,但係返工太忙冇時間打,玩黎玩去都冇咩機會玩新mode, 而家而重頭打真係難d, 如果你出隻新mhy都叫有d誘因,但係仲係mhxx就難d
2017年畫面起碼要似騰信隻芒亨online咁先得 認真 當然可以差些少 用遊戲性搭夠

支那果隻仲靚過mhf

支那個隻行UE4嘛
Capcom應該唔會棄自家引擎行UE4
傳言:4chan洩露明天mhxx正式發表內容:新boss,貼圖高清化,高精度建模,對應HD震動,,60幀,多語言內置(繁體中文)

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

一定冇新boss,我都敢切

有冇咩怪未出獰猛
2017年畫面起碼要似騰信隻芒亨online咁先得 認真 當然可以差些少 用遊戲性搭夠

支那果隻仲靚過mhf

支那個隻行UE4嘛

有原則ma

支那果隻仲靚過mhf

支那個隻行UE4嘛

有原則ma

慳皮
傳言:4chan洩露明天mhxx正式發表內容:新boss,貼圖高清化,高精度建模,對應HD震動,,60幀,多語言內置(繁體中文)

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

得古龍種吧
新怪頂多加二名吧(可憐既赤甲獸

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王
已經買左3ds mhxx ,但係返工太忙冇時間打,玩黎玩去都冇咩機會玩新mode, 而家而重頭打真係難d, 如果你出隻新mhy都叫有d誘因,但係仲係mhxx就難d

可以等佢公佈多d先決定

wiiu 3g hd果陣可以同3ds 隨時共有save

支那果隻仲靚過mhf

支那個隻行UE4嘛

有原則ma

慳皮

行UE4應該慳過自己搞引擎,只係日廠不嬲有自己無謂既原則

可以等佢公佈多d先決定

wiiu 3g hd果陣可以同3ds 隨時共有save

垃圾理由: switch用pro制感覺良好D?

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

支那果隻仲靚過mhf

支那個隻行UE4嘛

有原則ma

慳皮

應該話咁先做到60fps
其實畫質差少少放上電視都真係好撚柒

以前Wii U隻MH3G HD
係3DS版1080p化加貼圖清左
但D建模同光影始終係冇乜大分別
所以先咁快出到

移植美化版通常都好懶
唔會D建模執到精細D
因為執呢類野真係好大工程
Capcom都好少咁有神心搞好呢D野

我但求
手提行720p連機四打流暢
電視行1080p online 四打流暢
貼圖清左
光影執好少少
對Capcom唔好期望太高
炒冷飯係唔會用新靚飯再煲過架

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

冇玩X, 獰猛,二名 呢d 係咪即係類似MH4既狂化?
不過其實主機用手制真係30fps就夠

支那果隻仲靚過mhf

支那個隻行UE4嘛

有原則ma

慳皮

應該話咁先做到60fps

但NS機能去唔去到個level先
想知高清貼圖去到邊
3DS D 格仔仲厚過AV D格

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

二名算係代替左亞種同部分稀少種

獰猛比起狂化多2樣野,隻怪唔會疲勞同無得暫時解除佢

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

二名你當係原種, 亞種, 希少種之外既第四種型態就ok

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

獰猛同狂龍化似,但比狂龍化癲,黑氣部位既攻擊力同攻擊招式會特化,例如雷狼電球會變大或者後翻尾打地會變快
二名可以話係亞種,不過係超強化亞種
夠薑就好似sf2 咁出個體感mode

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

咁二名有乜意思?
夠薑就好似sf2 咁出個體感mode

遠程武我唔介意佢出到好似splatoon咁用體感瞄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞