[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
諗起到時又成堆人搵人幫拖打老山龍就興奮

無限搬炸彈輪迴

一鋪廿分鐘

四條友每人打一次都成粒幾鐘

到時齊齊卡響G2

仲未計打打下斷線

帶人仲有機會因為打得太大力搞到轉區時間耐左
搭單問
3ds 條usb線邊到有得買

無限搬炸彈輪迴

一鋪廿分鐘

到時齊齊卡響G2

仲未計打打下斷線

除左老山龍仲有骸龍

骸龍jaga
洗地俠果然唔係浪得虛名

人地話條片頭三十秒靚到唔似3ds版,可能係Switch版畫面,佢就話人黑Switch,有無咁敏感

技安 + 阿褔呢對組合又出動啦

PS多次
我唔係大雄
要嘈交過主啦

你地駛唔駛連體嬰咁個個post都一齊出動呀?
唔知以為你地有路...

一早係度啦ON9仔

你打過芒亨未呀

你地係always兩個人同時出現係各個post

其實係咪孖生兄弟有心靈感應
feel到個兄弟抽人水
即刻瞬速留言補多幾刀

但係個虛擬世界補刀係無用架
唔好重覆做D小學雞鬥氣行為啦
有種就用把真刀插我真人啦
搭單問

仲3DS?

冇玩X, 獰猛,二名 呢d 係咪即係類似MH4既狂化?

二名算係代替左亞種同部分稀少種

獰猛比起狂化多2樣野,隻怪唔會疲勞同無得暫時解除佢

咁二名有乜意思?

有誠意過亞種,二名有啲模組改過,部位破壞都有唔同

其實4代幾個新亞種 白猿狐 骸蜘蛛 虎蛟 水蛇龍算設計得幾好

不過後期主要打公會任無點掂佢地

呢個就係出二名既原因
4G既新亞種係好玩, 但都係d中級怪黎遊戲後期根本唔會刷到
所以先會設計二名呢d比人後期刷既高級怪

都道理. 可惜set裝備數據果個坐住左個腦

二名怪d武器裝備好多都唔實用,唔少人係為個大紅冠先清佢地

坐住個腦好贊同,屌你螳螂武個cp值高撚到

螳仔武器洗幾場就起到

岩穿太刀唔卡料剩打飛都要打15場

2名d裝無洞好難入技

無限搬炸彈輪迴

一鋪廿分鐘

到時齊齊卡響G2

仲未計打打下斷線

帶人仲有機會因為打得太大力搞到轉區時間耐左

聽過有人試過大力得滯卡一區mission fail
洗地俠果然唔係浪得虛名

人地話條片頭三十秒靚到唔似3ds版,可能係Switch版畫面,佢就話人黑Switch,有無咁敏感

PS多次
我唔係大雄
要嘈交過主啦

唔知以為你地有路...

一早係度啦ON9仔

你打過芒亨未呀

又覺得人地迫害佢

講黎講去
得你兩個係咁
我呢度冇話第三個人有乜野問題
搭單問

仲3DS?

AEON
洗地俠果然唔係浪得虛名

PS多次
我唔係大雄
要嘈交過主啦

唔知以為你地有路...

一早係度啦ON9仔

你打過芒亨未呀

又覺得人地迫害佢

講黎講去
得你兩個係咁
我呢度冇話第三個人有乜野問題

呢度幾十條友得你一個被迫害添
搭單問

仲3DS?

之前一出xx買左呀嘛
無理由咁短時間買過部新機加新game
下隻先買switch啦
搭單問

仲3DS?

AEON

間間aeon都有?
搭單問

仲3DS?

其他機有3D咩
集集都有買 係冇買XX
洗地俠果然唔係浪得虛名

PS多次
我唔係大雄
要嘈交過主啦

唔知以為你地有路...

一早係度啦ON9仔

你打過芒亨未呀

feel到個兄弟抽人水
即刻瞬速留言補多幾刀

On9,家下有規定活動範圍?我不嬲都活躍會員,同老任有關既post都會去架啦
人地討論緊XXHD會係咪畫質你就屈鳩人黑任,比人笑兩句就話人針對你,有無咁玻璃心

其實4代幾個新亞種 白猿狐 骸蜘蛛 虎蛟 水蛇龍算設計得幾好

呢個就係出二名既原因

螳仔武器洗幾場就起到

2名d裝無洞好難入技

但係個複合技補番數啦

呢個就係出二名既原因

螳仔武器洗幾場就起到

2名d裝無洞好難入技

但係個複合技補番數啦

混裝都好過佢

呢個就係出二名既原因

螳仔武器洗幾場就起到

2名d裝無洞好難入技

但係個複合技補番數啦

靠護石
二名技+3既護石一街都係

呢個就係出二名既原因

螳仔武器洗幾場就起到

2名d裝無洞好難入技

但係個複合技補番數啦

混裝都好過佢

恐鐮恐鐮恐係咪最屈機既混裝基礎

呢個就係出二名既原因

螳仔武器洗幾場就起到

2名d裝無洞好難入技

但係個複合技補番數啦

混裝都好過佢

打雷系怪以外既野真係幾屈
搭單問

仲3DS?

之前一出xx買左呀嘛
下隻先買switch啦

佢地講到個wifi咁差
再睇埋下面個post更加唔想買

你地部switch有無彎?
https://lihkg.com/thread/258045?ref=ios
洗地俠果然唔係浪得虛名

PS多次
我唔係大雄
要嘈交過主啦

唔知以為你地有路...

一早係度啦ON9仔

你打過芒亨未呀

feel到個兄弟抽人水
即刻瞬速留言補多幾刀

On9,家下有規定活動範圍?我不嬲都活躍會員,同老任有關既post都會去架啦
人地討論緊XXHD會係咪畫質你就屈鳩人黑任,比人笑兩句就話人針對你,有無咁玻璃心

俾件連芒亨都冇玩既人話追住佢黎出動真係笑左出聲

幾個芒亨PO我都係度添, 我就未撚見過你喇

係膠登俠呢條傻鳩見果期興乜就搭兩句嘴
又話人地迫害你唱衰你個老任
搭單問

仲3DS?

之前一出xx買左呀嘛
下隻先買switch啦

佢地講到個wifi咁差
再睇埋下面個post更加唔想買

你地部switch有無彎?
https://lihkg.com/thread/258045?ref=ios

屋企有得插
出街冇乜所謂
WIFI問題唔算十分致命
雖然都係好on9

呢個就係出二名既原因

螳仔武器洗幾場就起到

2名d裝無洞好難入技

但係個複合技補番數啦

混裝都好過佢

打雷系怪以外既野真係幾屈

其實唔駛煩

黎到MHXX就緊係螳螂裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞