[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
唔知會唔會有一機兩打呢

我都好期待

諗起以前WII果隻MH3可以雙打訓練所

其實好想switch 出多d 好game
打機應該係一班人係同一個空間一齊笑,而唔係淨係可以隔住個mon 隔住條光纖
可能係我old school la

呢個係SWITCH既原意

係呀,所以希望佢出多d 好game party game
記者:阿仙奴終於贏歐聯了,你這一刻有什麼願望?

雲加:希望能盡快玩到PSV版MH XX
等睇人講mh唔出係ps係原罪
我會睇埋公報先再決定,係怕佢真係直搬

如果真係直搬, ns會變年度笑話

MK8 都係直搬加少少野咋麻

最強模擬器 唔係你估呀
唔知會唔會有一機兩打呢

我都好期待

諗起以前WII果隻MH3可以雙打訓練所

其實好想switch 出多d 好game
打機應該係一班人係同一個空間一齊笑,而唔係淨係可以隔住個mon 隔住條光纖
可能係我old school la

咁你可以攞出黎面聯既...

我意思係ps4 咁,唔通下下搬哂成套連mon 去人地度玩咩

好大機會係直搬

其實咩叫直搬先 內容就一定一樣架喇, 畫面點都唔會直搬上電視掛
capcom個格唔係直搬先奇

好大機會係直搬

其實咩叫直搬先 內容就一定一樣架喇, 畫面點都唔會直搬上電視掛

佢地應該講內容掛
終於有理由出機

同意
switch依家無野岩玩
等真女先出機,
到時都唔知有無人玩xx

XX唔係GAME黎架

3ds版都全章左
純移植好難因為佢而出機

最強模擬器 唔係你估呀

內容直搬唔緊要,但畫則都直搬就
vita
幾時出PS4
買Switch都唔知有乜用

認同你啊CHING
一日唔出PS版漢化4K MH
一於罷玩
認同SWITCH冇乜用
以遊戲機黎計只係可以用黎打機真係買都廢事

洗乜漢化
有PS4就夠
明明出PS4肯定銷量好

switch 滿足晒兩個願望 銷量會唔會好d 好難講
睇睇ps4 d日系大作銷量先定論 3ds 版一週就上百萬 所以手提或主機版都仲有好大影響力
睇嚟PS4出芒亨遙遙無期

根本無諗過佢會出P4 版

我都等緊佢psp隻mhp3g既金海龍
真獵人一定等落去既

psp?

最強模擬器 唔係你估呀

https://www.youtube.com/watch?v=_BmMaQ8GC8g

頭廿秒

最強模擬器 唔係你估呀

睇上面果2張圖自己衡量啦
呢隻最多係HD REMASTER
出係PS4會更好賣 #課課

最強模擬器 唔係你估呀

睇上面果2張圖自己衡量啦
呢隻最多係HD REMASTER

係就放心必買

畫質撚又諗到幾個唔買既理由
對上玩已經係mhp2g

終於可以玩返
準備出機
利申psp之後冇玩過MH
出係PS4會更好賣 #課課

要唔買總有一百個理由,要買就無需要理由

等新作可以理解
但其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞