[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
其實我就一早講左我會插LAN線

係有條友衝出黎話出街插LAN線唔知做乜柒
最緊要搞番好switch個死人network

你有冇試過用switch做speed test

你用WIFI啊

當然講緊個wifi啦
就算你勁近router都收得差

你帶得出去就面連
你留得係屋企就TV MODE, 即係有得插LAN線啦

可能有D人唔想爭電視

姐係出街玩去搵個位 插lan 線玩?

講緊係屋企用手提mode
出去就係面連架啦

佢冇朋友又要話你知

唔知道係街玩一定要同朋友一齊玩 sor 大佬

冇人阻你咁做

我以為係街冇朋友唔玩得咋
原來係坐底搵個位插lan 線係得既

其實我唔明你想表達乜野
如果有人再講點解MH唔出喺PSV,
因為PSVo既市佔率令佢無MH

咪住?PSV唔係有MH咩?
MHFO唔算MH?

你用WIFI啊

當然講緊個wifi啦

可以插LAN線

你用WIFI啊

當然講緊個wifi啦

可以插LAN線

而且其實速度唔係慢得過份都連得好順
係屋企拉條lan 線出街囉

屌 開hotspot 啦

3DS都仲OK

SWITCH個WIFI接收咁差實LAG撚到ON9
反而我求9其買個USB lan頭部機話連唔到lan線

MHFO唔算MH?

平時一講Frontier d真fans就無曬影

3DS都仲OK

SWITCH個WIFI接收咁差實LAG撚到ON9

SWITCH個WIFI ON99

MHFO唔算MH?

一提MHF就當睇唔到架啦

頭先幾個PO都係咁

收工9沖
一向打onlibw講求穩定性為主架啦.....

MHFO唔算MH?

得罪講句,玩FG真係PC玩先係皇道
一向打onlne講求穩定性為主架啦.....

唔是個個support
game 場買穩陣d
遠程撚表示LAG機好撚大獲

MHFO唔算MH?

一提MHF就當睇唔到架啦

頭先幾個PO都係咁

2DOS既正統續作,PS平台,畫面靚.符合曬班友要求
其實部機個wifi有幾雞? 你地講到佢好似垃圾機咁

MHFO唔算MH?

Capcom :「咪出咗MH俾PSV 囉,唔好再乞啦」
有無可能好似孖車咁分割畫面同人2P或4P呢?
其實部機個wifi有幾雞? 你地講到佢好似垃圾機咁

真係好雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞