[鐵定留守]MHXX將推出Switch版 5月27日有新消息(2)

954 回覆
9 Like 0 Dislike
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/XX-Switch/

詳情將於香港時間5月27日早上11點モンスターハンター頂上大会2017 札幌地区大会公佈
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/championship/
Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=VokZUVLfDbE
lm
留名
想問下現在MHX/XX 有無水底戰? 個時我打Wii tri 有水底打覺得好革新 好過癮~~~唯一唔開心係太少水底怪打.....
想問下現在MHX/XX 有無水底戰? 個時我打Wii tri 有水底打覺得好革新 好過癮~~~唯一唔開心係太少水底怪打.....

希望下一代會出返

希望下一代會出返

因為機能問題? 如果佢好似zelda咁整多套裝專for 潛水/上火山......咁樣又會噤玩好多~~

希望下一代會出返

因為機能問題? 如果佢好似zelda咁整多套裝專for 潛水/上火山......咁樣又會噤玩好多~~

咁你肯定唔夠位save套裝。
得40個位 好心佢比多啲啦
一種武器五個屬 玩多幾款都已經唔夠用。
痴撚線咁都有2

btw
痴撚線咁都有2

btw

夠喇
又binc
完左一個post就咪再binc啦
屌咩,引佢返嚟又離題
用呢張圖黎做標準去估HD版會係點
痴撚線咁都有2

btw

搵人call call佢提佢開左新post啦
有3ghd咁都收貨
https://youtu.be/Milo1YdIvaY

如果只係依個level其實點都有少少失望
希望聽日可以叫大家跌破眼鏡(好嗰方面
鐵定留守

你估聽日會唔會宣布 6月開賣

移殖應該好快搞掂
加上出switch都吹過風話會出
未買n3ds版mh
今次可以入switch版

移殖應該好快搞掂

應該唔係移殖
好可能一早已經整好左雙version係等你班友仔買哂3ds先姐

移殖應該好快搞掂

應該唔係移殖
好可能一早已經整好左雙version係等你班友仔買哂3ds先姐

仲玩緊3ds 版....但好想J 高畫質

移殖應該好快搞掂

應該唔係移殖

仲玩緊3ds 版....但好想J 高畫質

等聽日公報啦
仲有10.5小時

移殖應該好快搞掂

應該唔係移殖

好大可能 死老任明知MH系列一向都賣得 所以想CAP多一水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞