[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
琴日仲諗住出3ds玩mh
好險
睇嚟PS4出芒亨遙遙無期

根本無諗過佢會出P4 版

我諗佢應該係同老任簽左野
話要比多隻mh老任度出
咁勇者鬥惡龍XI果筆又點計

CAPCOM出GAME關老任咩事

ON9到笑左出聲呢條盲反

你次次除左識屈人盲反仲識乜

你都未答我關老任咩事

條ON9仲要選擇性回覆

你咪又係選擇性回覆

佢已經幫我講埋我想講既野

CAPCOM揀出GAME日期又走去屌老任

你條ON9唔係盲反係乜?

哦 姐係老任幫capcom隱瞞mhxx會出switch版都唔關老任事 長知識了

隱你老母咩ON9

你講完睇番覺唔覺得句野好撚好笑

你都未答我關老任咩事

條ON9仲要選擇性回覆

你咪又係選擇性回覆

佢已經幫我講埋我想講既野

CAPCOM揀出GAME日期又走去屌老任

你條ON9唔係盲反係乜?

哦 姐係老任幫capcom隱瞞mhxx會出switch版都唔關老任事 長知識了

即係CAPCOM唔公佈
老任要越權公佈人地公司既野先叫合理

盲反咪呢D撚屌

XX 一出我就買撚左 盲乜撚野反?

你都未答我關老任咩事

我當capcom出啲垃圾game落老任機到 老任係咪無權反對?

再撐落去好撚柒 縮返落你老母個閪度啦

唔好俾佢縮, 呢條ON9好撚好玩
我知你係ON9都唔會周圍同人講啦
又唔係我既事
SWITCH 電量係大問題, 係MH之後令我卻步的一點 借過FD 果部黎玩孖車 勁快冇電
我知你係ON9都唔會周圍同人講啦
又唔係我既事

你隱瞞你唔岩
你地覺得無問題咪無問題 唔好話你地盲撐
switch冇雙屏幕,唔知調合/出狩技會唔會冇咁方便

呢樣真, 冇左下屏十字都唔知點玩好 唔想lock怪
狩技搬哂上一個mon一定亂到仆街
但為左靚畫面冇計
SWITCH 電量係大問題, 係MH之後令我卻步的一點 借過FD 果部黎玩孖車 勁快冇電

你玩3DS芒亨唔插尿袋架?
OMG

不嬲手提機都係3粒鐘左右

但為左靚畫面冇計

宜家我最擔心係呢個問題
睇下公佈會點解決

狩技不嬲可以L2R2出
咁你又唔屌capcom

玩MH 我怕2粒鍾都頂唔到, (怕姐)

但為左靚畫面冇計

SWITCH多左掣
睇下佢點善用啦

我拎3DS出街打又係3粒鐘鬆D部機就著火事

我打SWITCH又係3粒鐘鬆D

但從來冇人屌過3DS續航能力

玩MH 我怕2粒鍾都頂唔到, (怕姐)

ZELDA都得啦
應該唔會誇到2粒鐘都冇

但為左靚畫面冇計

SWITCH多左掣
睇下佢點善用啦

最大問題係出狩技
LOCK怪可以跟番WiiU3G撳R2
上NS無論掣同畫面都舒服好多啦
3DS真係接受唔到
淨係關心有冇得過save

全部野由頭玩過諗起都驚
正啊幾時出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞