[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
SWITCH 電量係大問題, 係MH之後令我卻步的一點 借過FD 果部黎玩孖車 勁快冇電

不嬲手提機都係3粒鐘左右

玩MH 我怕2粒鍾都頂唔到, (怕姐)

ZELDA都得啦
應該唔會誇到2粒鐘都冇

了解, 我唔係用家唔太清楚, 但以後會唔會有機會出SWITCH PRO(3DDS>N3DS咁樣)之類既新機? 機會大唔大?

都應該好大機會啦
成個業界都會出改良機架啦

咁我等下

有排你等啦

慢慢等啦
Switch先出左3個月,咁快講後繼機
幾時出PS4
買Switch都唔知有乜用

認同你啊CHING
一日唔出PS版漢化4K MH
一於罷玩
認同SWITCH冇乜用
以遊戲機黎計只係可以用黎打機真係買都廢事

洗乜漢化
有PS4就夠
明明出PS4肯定銷量好

Capcom做野唔洗你教
幾時出PS4

認同你啊CHING
一於罷玩
認同SWITCH冇乜用

洗乜漢化
有PS4就夠
明明出PS4肯定銷量好

認同你啊
MH真FANS堅決唔玩其他機既MH
其他機既MH都係邪魔外道
幾時出PS4

認同你啊CHING
一於罷玩
認同SWITCH冇乜用

洗乜漢化
有PS4就夠
明明出PS4肯定銷量好

家用版MH銷量從來都差過手提。
唔好FF咁多
芒亨已經係夕陽game

利申:由mhp玩到mhxx

可以試下MHFZ
好多人仲停留係掌機版本 ~

MHFZ 有PS4同PSV版本,真係岩哂真MH FANS口味
幾時出PS4

認同你啊CHING
一於罷玩
認同SWITCH冇乜用

洗乜漢化
有PS4就夠
明明出PS4肯定銷量好

家用版MH銷量從來都差過手提。
唔好FF咁多

咪亂講啦
PS4一定好賣架
switch依家無野岩玩
等真女先出機,
到時都唔知有無人玩xx
switch依家無野岩玩
等真女先出機,
到時都唔知有無人玩xx

XX唔係GAME黎架
幾時出PS4

認同你啊CHING
一於罷玩
認同SWITCH冇乜用

洗乜漢化
有PS4就夠
明明出PS4肯定銷量好

認同你啊
MH真FANS堅決唔玩其他機既MH
其他機既MH都係邪魔外道

唔出係psp既全部都係邪魔外道
我只認同psp既mh
無得c字手算甚麼mh
準備又有班老屎忽話當年mhp3 點點點先係最好玩

果堆坐左幾多年

C字手最適合人類
留名 睇葡萄撚出現
出完你地咪又係打得百幾粒鐘

你睇下3ds post得番幾多人玩
[quote]幾時出PS4

認同你啊CHING
一於罷玩
認同SWITCH冇乜用

洗乜漢化
有PS4就夠
明明出PS4肯定銷量好

繼續等下囉
都等左6年唔爭在
一定會等到[/

20XX年,一老人垂危之既,顫抖著嘴唇對自己的孫子說:「孩子……等……PSV MHXX……推出了,一定……要把……遊戲燒……給我,我要在下面玩…。」

孩子說:「放心吧爺爺,我一定努力活到那一天。」聽完孫子的話,爺爺滿意的閉上了雙眼。

21XX年,一位行將就木的老人跪坐於墳前,禁不住淚如泉湧:「孫子不肖啊,這麼多年來,我一直等,也沒等到SPV MH XX推出,我愧對列祖列宗呀!」說完,急怒攻心,渾身顫了兩顫就不動了。那雙眼睛卻還瞪得大大的,死不瞑目呀!!

孫子死後上了天堂,一天他遇到了上帝,上帝說:我能滿足你一個願望。他說:「能把日本沉了嗎?」上帝說:這個難度太高,換個吧。孫子又說:「那我要PSV MH XX推出。」上帝擦了擦頭上的汗說:「你前一個願望是什麼?把地球儀拿來我看看…。」
畫質撚今次仲有咩講

720p同1080p唔係垃圾畫質
冇4k就收皮啦

冇8k都可以收皮 PS4Pro同xBoxOne都係垃圾

準備狗衝Switch
唔知會唔會有一機兩打呢

我都好期待

諗起以前WII果隻MH3可以雙打訓練所

其實好想switch 出多d 好game
打機應該係一班人係同一個空間一齊笑,而唔係淨係可以隔住個mon 隔住條光纖
可能係我old school la
我會睇埋公報先再決定,係怕佢真係直搬
唔知會唔會有一機兩打呢

我都好期待

打機應該係一班人係同一個空間一齊笑,而唔係淨係可以隔住個mon 隔住條光纖

呢個係SWITCH既原意

好大機會係直搬

如果真係直搬, ns會變年度笑話
唔知會唔會有一機兩打呢

我都好期待

咁你可以攞出黎面聯既...

MK8 都係直搬加少少野咋麻

咁你笑定都得
WiiU 3G都係直搬

連BUG都係照搬

果堆坐左幾多年

果班買iphone 4玩ios 2g hd算啦
適合人體工學既3.5吋mon加最適合人類既c手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞