[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
你地覺得無問題咪無問題 唔好話你地盲撐

執埋你d沙番屋企啦
SWITCH 電量係大問題, 係MH之後令我卻步的一點 借過FD 果部黎玩孖車 勁快冇電

不嬲手提機都係3粒鐘左右

玩MH 我怕2粒鍾都頂唔到, (怕姐)

ZELDA都得啦
應該唔會誇到2粒鐘都冇

了解, 我唔係用家唔太清楚, 但以後會唔會有機會出SWITCH PRO(3DDS>N3DS咁樣)之類既新機? 機會大唔大?

執埋你d沙番屋企啦

條on9連game廠點運作都唔撚識又要衝出黎柒
淨係關心有冇得過save

全部野由頭玩過諗起都驚

呢個先大鑊,無得過Save,堅唔想轉機。

利申: 仲玩緊 MHXX
switch冇雙屏幕,唔知調合/出狩技會唔會冇咁方便

呢樣真, 冇左下屏十字都唔知點玩好 唔想lock怪
狩技搬哂上一個mon一定亂到仆街
但為左靚畫面冇計

宜家我最擔心係呢個問題
睇下公佈會點解決

用返new3ds個方法
狩技1 R+A+B
狩技2 L2
狩技3 R2
SWITCH 電量係大問題, 係MH之後令我卻步的一點 借過FD 果部黎玩孖車 勁快冇電

ZELDA都得啦
應該唔會誇到2粒鐘都冇

了解, 我唔係用家唔太清楚, 但以後會唔會有機會出SWITCH PRO(3DDS>N3DS咁樣)之類既新機? 機會大唔大?

都應該好大機會啦
成個業界都會出改良機架啦

ZELDA都得啦
應該唔會誇到2粒鐘都冇

都應該好大機會啦

咁我等下
點解唔出新mh

ZELDA都得啦
應該唔會誇到2粒鐘都冇

都應該好大機會啦

但係我諗快都出年先出啦
淨係關心有冇得過save

全部野由頭玩過諗起都驚

呢個先大鑊,無得過Save,堅唔想轉機。

利申: 仲玩緊 MHXX

Xx個save放sd卡喎
照計capcom 會話你知個file擺邊之後直讀應該ok

但為左靚畫面冇計

宜家我最擔心係呢個問題
睇下公佈會點解決

用返new3ds個方法
狩技1 R+A+B
狩技2 L2
狩技3 R2

出係出到技
但始終都要放上個mon到顯示狀態, 結果都係多左野

ZELDA都得啦
應該唔會誇到2粒鐘都冇

都應該好大機會啦

咁我等下

有排你等啦
點解唔出新mh

屌佢老味我要mh5
唔係唔買下話

但為左靚畫面冇計

宜家我最擔心係呢個問題
睇下公佈會點解決

用返new3ds個方法
狩技1 R+A+B
狩技2 L2
狩技3 R2

出係出到技
但始終都要放上個mon到顯示狀態, 結果都係多左野

畫面大左
睇下佢D介面點配合
痴埋splatoon 2一齊出就正囉
希望快d,不過睇怕都要等返幾個月
WTF

真係無問題喎 睇睇隻BH 出過幾多隻主機版本? gapcom 呢樣野不嬲抵屌
越撐越柒 虧你仲有買MHXX 呢d 冷飯作
唔係唔買下話

唔買呀我要mh5呀屌佢老母
支持索尼狗繼續等薛丁格的Mh
又可以射多幾百個鍾碎龍
爽爽der
等下啦, 芒亨五會出係PS4架喇

真係無問題喎 睇睇隻BH 出過幾多隻主機版本? gapcom 呢樣野不嬲抵屌
越撐越柒 虧你仲有買MHXX 呢d 冷飯作

佢屌緊老任
唔是屌CAPCOM
支持索尼狗繼續等薛丁格的Mh

我等緊p3g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞