[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
都幾多人完全冇玩過格仔獵人就入黎係度比較呢樣個樣

係我眼中得騰訊唔係格仔
其他全部都係垃圾

Agger
p2g最正係唔洗比粒護石set死, 而家打生打死都係睇粒護石勁無癮
幾時出
初期冇得玩iso 既psp係比nds打殘,跟住出左mhp先救返psp個個係m記打機,而最hit既mhp2係因為開始玩到iso多左班窮鬼打機,不過如果有得揀我都寧願出ps平台,不過依家既遊戲真係冇咁吸引,最主要wifi興起,冇左以前一齊玩個種趣味
p2g最正係唔洗比粒護石set死, 而家打生打死都係睇粒護石勁無癮

依家冇護石冇技咩

依家冇護石冇技咩

乜鳩
得罪講句
mhfg 其實幾好搵
宜家出到mhfz 你話會唔會出一隻買斷制 斷自己財路

你話我馬後跑都咁話
隻mhxx冇同框機 明顯係良心發現啦

利申我會買switch版mhxx

依家冇護石冇技咩

乜鳩

事實姐
2G都有裝飾品幫手推技啦
再講有混裝器基本上唔洗超靚石都出到套好裝冇必要狂洗
得罪講句
mhfg 其實幾好搵

你話我馬後跑都咁話

騰訊果隻仲有課金商城賣乜鬼「皮膚」同d 露肉裝
得罪講句
mhfg 其實幾好搵

你話我馬後跑都咁話

又月費又要課當然好搵
不過玩過唔啱口味,太過花精神時間

係我眼中得騰訊唔係格仔
其他全部都係垃圾

https://www.youtube.com/watch?v=4NYn0jn49bw
真獵人必玩
得罪講句
mhfg 其實幾好搵

你話我馬後跑都咁話

騰訊果隻仲有課金商城賣乜鬼「皮膚」同d 露肉裝

騰訊果隻外判出去
不評論
2G G2老山先2萬6,解禁崩仔 萬8.

J情懷咪J情懷算,講血同攻擊力一定係mhxx多

超特青電一招電蚊拍送4個 瓜鐮獵人翻歸 而大雪主攻擊倍率係18

輸出計法唔同
每代技能都有唔同

比較唔到, 自己打落先知爭幾遠

同埋岩岩轉既時候,明明以前d武器隨隨便便都過千攻,而家得二百幾
btw, 最新隻火箭龍d傷真係on9,冇根性真係唔使打

一個冇計倍率, 一個計左先SHOW出黎

咁都可以拎黎講
個數值浮雲黎姐

唔好咁講呀 , 大把人以為太刀同大劍係一樣攻擊力 , 講緊既係每種攻擊方式下都係一樣
除左高清Texture之後呢隻野根本狗也不屌

係我眼中得騰訊唔係格仔
其他全部都係垃圾

https://www.youtube.com/watch?v=4NYn0jn49bw
真獵人必玩

好比心機嫁
仲有生態片
條條都好好J
初期冇得玩iso 既psp係比nds打殘,跟住出左mhp先救返psp個個係m記打機,而最hit既mhp2係因為開始玩到iso多左班窮鬼打機,不過如果有得揀我都寧願出ps平台,不過依家既遊戲真係冇咁吸引,最主要wifi興起,冇左以前一齊玩個種趣味

打咁多字晒咁多力做咩,淨係打我愛sony咪得,最後果句更加搞笑,依家ns咪整堆party驚比你囉

打咁多字晒咁多力做咩,淨係打我愛sony咪得,最後果句更加搞笑,依家ns咪整堆party驚比你囉

有心想玩就唔理老任sony,甚至x1都會買嫁啦,藉口多多
得罪講句
mhfg 其實幾好搵

你話我馬後跑都咁話

又月費又要課當然好搵
不過玩過唔啱口味,太過花精神時間

打mhf慘過番工
自問冇咁好心機輕鬆玩本家作算
可唔可以改左個護石系統佢改做任務送或者合成 吊係老母刷粒通五3洞想死
可唔可以改左個護石系統佢改做任務送或者合成 吊係老母刷粒通五3洞想死

而家打碎龍出兩行俾你 叫唔叫做送
會唔會聽日出埋DEMO
To 連登版技安與阿福

唔好不停係各個post主動單單打打我先
我只想同其他巴絲正常討論
唔好再係網上做埋D小學雞行為
安心院真人個樣都至少80後啦
成熟D ok?
以前鬧我同課課嘈
冇同佢嘈幾年啦
依家你兩個仲煩過課課同我
幾大個人呀?
有種就直接真人PK隻揪
冇種就唔好係連登搞咁多無謂野
你地唔好搞到連登仲衰過高登
連登應該係高登仔樂土

花生又升價
入番正題
狩技個問題
除左有r2 l2之外幫你

可能會跟psv咁 比你touch mon
例子

我諗返起psp年代自制刷石任,一場派滿
入番正題
狩技個問題
除左有r2 l2之外幫你

可能會跟psv咁 比你touch mon
例子

TV MODE FAIL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞