[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
屌你咩 爭個幾個月不如直接出係switch啦 又要呃鳩人買左3ds版先 任地獄

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

XX 一出我就買撚左 盲乜撚野反?
屌你咩 爭個幾個月不如直接出係switch啦 又要呃鳩人買左3ds版先 任地獄

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

CAPCOM出GAME關老任咩事
頂,有畫質有保證啦,唔會起格架啦,快0的買 MHXX Switch 板啦
最緊要好似3g咁有得過3ds save過去. 唔係就咪搞

咁過save打左幾百個鐘XX 仲有乜好玩?

由頭又玩過我都唔覺有咩咁好玩
姐係好似你而家3ds係第二個slot開個save玩一樣姐。。。
畫面靚小小 內容一樣 仲要由頭玩多次 我就唔會買喇
睇嚟PS4出芒亨遙遙無期

根本無諗過佢會出P4 版

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

ON9到笑左出聲呢條盲反

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

你次次除左識屈人盲反仲識乜
好彩冇買3ds嗰隻

買左3ds果隻表示唔會再買switch果隻

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

你都未答我關老任咩事
好彩冇買3ds嗰隻

買左3ds果隻表示唔會再買switch果隻

未買3DS版

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

你都未答我關老任咩事

條ON9仲要選擇性回覆

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

你都未答我關老任咩事

我當capcom出啲垃圾game落老任機到 老任係咪無權反對?

盲反咪呢D撚屌

你都未答我關老任咩事

條ON9仲要選擇性回覆

你咪又係選擇性回覆
雖然預咗Switch會出MH 但又點會估到Capcom 咁無恥 咁快手玩移殖
買左 3ds 版都係玩左陣就擺埋左一邊,一路都係想用大畫面黎玩返 mh 正傳,之前諗住得 mk8 一隻岩玩唔出機住,依家肯出 mh 就 好囉
正呀
利申:MH新手

盲反咪呢D撚屌

你都未答我關老任咩事

條ON9仲要選擇性回覆

你咪又係選擇性回覆

佢已經幫我講埋我想講既野

CAPCOM揀出GAME日期又走去屌老任

你條ON9唔係盲反係乜?

盲反咪呢D撚屌

你都未答我關老任咩事

我當capcom出啲垃圾game落老任機到 老任係咪無權反對?

再撐落去好撚柒 縮返落你老母個閪度啦

又關老任事

盲反咪呢D撚屌

你都未答我關老任咩事

最衰都係因為老任出部垃圾3DS啦屌
當初覺得係垃圾GAME你又買
睇嚟PS4出芒亨遙遙無期

根本無諗過佢會出P4 版

我都等緊佢psp隻mhp3g既金海龍
真獵人一定等落去既

你都未答我關老任咩事

條ON9仲要選擇性回覆

你咪又係選擇性回覆

佢已經幫我講埋我想講既野

CAPCOM揀出GAME日期又走去屌老任

你條ON9唔係盲反係乜?

哦 姐係老任幫capcom隱瞞mhxx會出switch版都唔關老任事 長知識了
switch冇雙屏幕,唔知調合/出狩技會唔會冇咁方便
壞機要換, save gg 就好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞