[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
由2G, 3, p3, 3G, 4 咁打

買咗套4G已經無開過

X, XX都skip晒

係咪應該買返隻switch版過吓手癮呢
有冇咁多人玩完2就冇玩過

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻
4 同4g 各賣左410萬隻
mhx 就 唔夠半年賣左330萬隻

你要諗下P3有幾多人打iso
想問MHXX係屬於難玩定易玩,果陣覺得psp 2g最正,去到3定唔知3g太撚易玩,特別4個人玩鳩打都贏,玩到無癮放左部3ds之後都冇玩了

mh一向唔難玩

好奇想知你有無玩過無印MH/MHG/MHP?

難玩既定義係咩先

我果陣2g新手印象中金獅麒麟都好撚難打下
想問MHXX係屬於難玩定易玩,果陣覺得psp 2g最正,去到3定唔知3g太撚易玩,特別4個人玩鳩打都贏,玩到無癮放左部3ds之後都冇玩了

mh一向唔難玩

Ps2隻mh無印好難咩
至難咪拎逆鱗

HR1緊急
如果無高HR人帶
到而家我都覺得係最難任

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻

又可以話因爲有iso先多人玩姐

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻

所以齋睇銷量係唔知少咗幾多玩家

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻

少左D唔會比錢既玩家又有乜所謂

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻

我都已經特登避左呢樣野唔提

你班仆街又打臉

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻

你班仆街又打臉

呢班唔計數啦下話

mh一向唔難玩

Ps2隻mh無印好難咩
至難咪拎逆鱗

HR1緊急
如果無高HR人帶
到而家我都覺得係最難任

mhp呢個真係on99, hr1 d key任只係打下怪鳥果d, 一去到緊急打4本之角,諗起真係咪話唔爽

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻

你班仆街又打臉

呢班唔計數啦下話

千言萬語一句話 花錢不是真獵人

你班仆街又打臉

呢班唔計數啦下話

比錢既都係傻鳩

你班仆街又打臉

呢班唔計數啦下話

比錢既都係傻鳩

唔洗錢既,我做乜要畀錢喎

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻

你班仆街又打臉

係我衰
對唔住

你班仆街又打臉

呢班唔計數啦下話

比錢既都係傻鳩

究竟啲人識唔識慳錢 有得免費做咩要比錢 好有錢咩?

https://lihkg.com/thread/178801/page/1

你班仆街又打臉

呢班唔計數啦下話

比錢既都係傻鳩

唔洗錢既,我做乜要畀錢喎

岩呀安答,我憑自己實力破解
3DS是咪又可以扔?

你班仆街又打臉

呢班唔計數啦下話

比錢既都係傻鳩

無破解,無download, 無中文就係原罪 . 依d 先係真獵人

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

最好賣果隻P3 480萬
3DS最好賣果隻4G 410萬
你點計到50%出黎
以前艾倫龍崎同暗精地互片都未出到玩電話

食屎狗,擺我上榙做乜

你班仆街又打臉

呢班唔計數啦下話

比錢既都係傻鳩

無破解,無download, 無中文就係原罪 . 依d 先係真獵人

3ds而家比人破解到底褲都無埋,支那又有漢化補丁

不過都係仲差4k未有
成日吹奏舊世代好玩
係因為以好多時係難在角色動作生硬同異次元判定
當呢D本來唔應該存在既負面要素被修正竟然有人會話冇咁好玩
成日屌廢老
到頭來自己打起機上黎又係一件廢老
以前艾倫龍崎同暗精地互片都未出到玩電話

食屎狗,擺我上榙做乜

你邊係艾倫,你係佢個菊咋嘛
成日吹奏舊世代好玩
係因為以好多時係難在角色動作生硬同異次元判定
當呢D本來唔應該存在既負面要素被修正竟然有人會話冇咁好玩
成日屌廢老
到頭來自己打起機上黎又係一件廢老

舊世代係好玩喎 尤其3G
n3ds個save應該共用下話 睇番ns薩爾達 可以用3ds隻狼個amiboo 仲幫你掃返3ds個save黎決定隻狼既血量
利申9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞