[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
畫質撚今次仲有咩講
最緊要好似3g咁有得過3ds save過去. 唔係就咪搞
畫質撚今次仲有咩講

ZELDA同火紋DLC果條Trailer露哂底
但估唔到咁快講

咁過save打左幾百個鐘XX 仲有乜好玩?

今次我又唔介意由頭玩起
雖然二名要打好耐

可能純吸納新玩家
如果唔係真係好難吸引到我入
唔想為左畫質重玩

今次我又唔介意由頭玩起
雖然二名要打好耐

狩獵上既野還好

主要係唔想為左見切頭再清多次村d 釣魚搬蛋任

今次我又唔介意由頭玩起
雖然二名要打好耐

狩獵上既野還好

咁又係

今次我又唔介意由頭玩起
雖然二名要打好耐

狩獵上既野還好

咁又係

又要打鬥妓場
好彩冇買3ds嗰隻

今次我又唔介意由頭玩起
雖然二名要打好耐

狩獵上既野還好

咁又係

又要打鬥妓場

XX 2個新頭唔洗全清都有,算係咁
3ds 版都未玩完
咁等到時先買box set

我唔建議 到時實搶到仆街
Capcom 果然係炒冷飯王, 夠疆幾bio 7 放埋入switch 玩雙打 co-play
終於有理由出機
屌你咩 爭個幾個月不如直接出係switch啦 又要呃鳩人買左3ds版先 任地獄
屌你咩 爭個幾個月不如直接出係switch啦 又要呃鳩人買左3ds版先 任地獄

又關老任事
睇嚟PS4出芒亨遙遙無期

又關老任事

盲反咪呢D撚屌
睇嚟PS4出芒亨遙遙無期

上年咪有Frontier Z
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞