[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
可能會出JOY CON等別色

wa屌 MH出既色應該正 splatoon個隻好柒

出6款 4天王+天慧+鏖魔 色joycon
除非Sony可以解決家用PS4同手提PSV呢兩個MODE可以輕鬆互換

如果唔係

佢冇可能同老任部SWITCH鬥SWITCH鬥SWITCH鬥SWITCH鬥SWITCH鬥

老任將家用同手提平台合一,都係七傷拳黎

我又唔覺係七傷
既然超任之後咁多年家用都係輸
但手提機由GB開始無敵到而家
佢將家用機拉落手提機呢個泥潭度同你玩自己熟行嘅野好過同你$ony M$鬥機能

仲有lovelive分3個版本買小土人送game

經典在我全部一出就買曬

Rich

黎緊出係switch果隻無夜之國

第一集既v版畫面仲衰過nds

PSP好過3DS
3DS好過NDS
PSP好過PSV
PSV點會衰過NDS

安答你又黑任

CALL我

大雄定叮噹呀你

網上恩怨網上了斷

咪搞到出電話啦
十幾年以上歷史嘅game 係唔係得任天堂會用得到同一個engine
十幾年以上歷史嘅game 係唔係得任天堂會用得到同一個engine

去到MH4咪轉過一次
想問MHXX係屬於難玩定易玩,果陣覺得psp 2g最正,去到3定唔知3g太撚易玩,特別4個人玩鳩打都贏,玩到無癮放左部3ds之後都冇玩了

???唔明你問咩
psv連索尼都愛理不理由鳩佢死咁,真係唔差在m唔mh

次次吹到救機神作既game都係伏到唔伏.乜撚exvsforce,艦女人果d

稻船隻Soul Sacrifice比人嗽奏到係VITA MH

玩過曬 god eater ,真獵人討鬼果d 共鬥game

都係無隻夠mh黎

淨係個打擊感都無邊隻夠MH好

我覺得GOD EATER算係比較成功既亞種
其他就

玩過demo已冇興趣

討鬼新個集我覺得佢個方向行的好,但暗榮做出黎差

暗榮畫d囡出名好J

God eater個子彈edit系統幾好,仲有+99任務比人挑戰自我

係打擊感麻麻地同2代血技做壞左,搞到個個剩係用果一招半式
想問MHXX係屬於難玩定易玩,果陣覺得psp 2g最正,去到3定唔知3g太撚易玩,特別4個人玩鳩打都贏,玩到無癮放左部3ds之後都冇玩了

G位解放前都算易既,之後獰猛呀,二名呀就難囉

次次吹到救機神作既game都係伏到唔伏.乜撚exvsforce,艦女人果d

稻船隻Soul Sacrifice比人嗽奏到係VITA MH

都係無隻夠mh黎

其他就

玩過demo已冇興趣

暗榮畫d囡出名好J

God eater個子彈edit系統幾好,仲有+99任務比人挑戰自我

我講1咋
2 アリサ冇黑絲唔玩啦
有冇咁多人玩完2就冇玩過

淨係比較3DS果幾隻
我覺得既易玩排列
MHX>MHXX>MH4>MH3G>MH4G

mh一向唔難玩

去到MH4咪轉過一次

明明MH3一次
MH4一次

二名怪聽聞幾難打

都係無隻夠mh黎

其他就

玩過demo已冇興趣

暗榮畫d囡出名好J

我講1咋
2 アリサ冇黑絲唔玩啦

2代件衫輕飄飄可以睇下乳仲多左大姐姐屬性wor

去到MH4咪轉過一次

轉過兩次吧,2g之前+p3係一個引擎,3tri同3g係另一個,之後4打後就再另一個
而且MH係capcom野,唔係任天堂野

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

mh一向唔難玩

好奇想知你有無玩過無印MH/MHG/MHP?

去到MH4咪轉過一次

轉過兩次吧,2g之前+p3係一個引擎,3tri同3g係另一個,之後4打後就再另一個
而且MH係capcom野,唔係任天堂野

剎爾達今集同風之指揮棒已經唔同啦

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

睇銷量就應該賺到笑

mhxx呢d大型dlc賣200萬隻都算係賣得唔好

mh一向唔難玩

難玩既定義係咩先

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

少左一半

mh一向唔難玩

Ps2隻mh無印好難咩
至難咪拎逆鱗

我估PSP => 老任

少左一半人玩以上

其中之一

少左一半

佢講佢身邊姐

16年3月果陣
p3賣480萬隻
4 同4g 各賣左410萬隻
mhx 就 唔夠半年賣左330萬隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞