[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
真人隻揪我驚佢唔夠打要報警

揪1,2 Switch咋

係都打arms啦

我真人一早同安心院打過機多次
佢真人完全係好正常
依家網上就成日9我
明明多年以前都無同佢嘈
同我嘈過個課課都無同我嘈幾年啦

圖已CAP

PS4 今年都出FRONTIER X 台服

FZ,唔係FX

圖已CAP

幫佢CALL乜野好
講唔埋就話隻抽 係咪低等人既行為

條傻鳩仲要拎自己電話上黎
做乜打黎即收線?

再打多幾次黎
一句聲都唔敢講

原來真人真係小學雞
如果你係唔比人屌得既,麻煩你出文前睇清楚人地係正常討論緊定真係黑緊任,唔好下下見人好似講兩句任記壞話就起晒槓

你自己檢討下你依個reply係幾無營養幾洗地

條傻鳩仲要拎自己電話上黎

請call我PK
Sorry睇錯以為佢想人叫佢仆街仔
做乜打黎即收線?

再打多幾次黎
一句聲都唔敢講

原來真人真係小學雞

自己放NO.上黎
實有CD ROM搵你啦
又入人數
做乜打黎即收線?

再打多幾次黎
一句聲都唔敢講

原來真人真係小學雞

自己放NO.上黎
實有CD ROM搵你啦
又入人數

笑撚到ON9
上高登連登咁耐
未見過有人嘈交嘈到放自己號碼上黎
如果你係唔比人屌得既,麻煩你出文前睇清楚人地係正常討論緊定真係黑緊任,唔好下下見人好似講兩句任記壞話就起晒槓

我唔係唔比人屌得
係你兩個個個post都專登主動搞我

你地仲煩膠過課課好多呀
等有VR先買
上高登連登咁耐

撩我隻揪都遇過兩次, 夾埋呢次第三次
一次就約機鋪等, 我就成晚未見過果條友
第二次就我帶埋幾個FD過埋澳門搵佢, 即縮沙道歉

呢個仲勁, 放自己電話上黎俾人玩

我唔係唔比人屌得

你地仲煩膠過課課好多呀

你夠無啦啦假想比人黑任啦

圖已CAP

幫佢CALL乜野好

光明正大
怕乜

係頭先有D小學雞打黎
幾個電話都唔敢出一句聲
完全無左網上串人個種霸氣
上連登都咁鬼認真做乜
過多幾日望返自己會點諗
做下其他野冷靜下啦

圖已CAP

幫佢CALL乜野好

光明正大
怕乜

係頭先有D小學雞打黎
幾個電話都唔敢出一句聲

唔止一個

圖已CAP

幫佢CALL乜野好

光明正大
怕乜

係頭先有D小學雞打黎
幾個電話都唔敢出一句聲

俾人玩電話咁慘呀

我都未出手
上連登都咁鬼認真做乜
過多幾日望返自己會點諗
做下其他野冷靜下啦

佢不嬲都係咁
上高登連登咁耐

但你今次唔敢係電話打黎兼出一句聲
上高登連登咁耐

但你今次唔敢係電話打黎兼出一句聲

我冇打過喎傻鳩

我唔係唔比人屌得

你地仲煩膠過課課好多呀

屌你啦,主動搞你?上次屌你就機主post,之後就無啦,係提都無撚提過你咁濟,係今次見你on9先忍唔撚住屌下你
我黎連登咁耐同你罵戰過都係今次同上次機主post,點樣個個post搞你呀?有妄想症就去睇醫生啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞