[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
傳言:4chan洩露明天mhxx正式發表內容:新boss,貼圖高清化,高精度建模,對應HD震動,,60幀,多語言內置(繁體中文)

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

一定冇新boss,我都敢切

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

冇玩X, 獰猛,二名 呢d 係咪即係類似MH4既狂化?

獰猛同狂龍化似,但比狂龍化癲,黑氣部位既攻擊力同攻擊招式會特化,例如雷狼電球會變大或者後翻尾打地會變快
二名可以話係亞種,不過係超強化亞種

二名鬼蛙同二名盾蟹表示不服

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

二名算係代替左亞種同部分稀少種

獰猛比起狂化多2樣野,隻怪唔會疲勞同無得暫時解除佢

咁二名有乜意思?

有誠意過亞種,二名有啲模組改過,部位破壞都有唔同
夠薑就好似sf2 咁出個體感mode

WII 果陣已經係體感

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

獰猛同狂龍化似,但比狂龍化癲,黑氣部位既攻擊力同攻擊招式會特化,例如雷狼電球會變大或者後翻尾打地會變快
二名可以話係亞種,不過係超強化亞種

二名鬼蛙同二名盾蟹表示不服

咁總有啲不肖子既
傳言:4chan洩露明天mhxx正式發表內容:新boss,貼圖高清化,高精度建模,對應HD震動,,60幀,多語言內置(繁體中文)

聽日BIN C

中晒我切,中唔晒你切
Ok?

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

二名你當係原種, 亞種, 希少種之外既第四種型態就ok

我仲以為好似mmorpg 咁入到場,有機會見到named 龍 會有特別rare drop 添…

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

咁二名有乜意思?

正喎…thanks

遠程武我唔介意佢出到好似splatoon咁用體感瞄

有新合作event題材了
條撚準備

MHX最終BOSS已經同SPLATOON合作緊

我唔知有咩柒

2017年出既game 係一部新機到 如果仲係咁既樣, 真係柒

SWITCH機能好D
點止咁樣

機能唔質疑
係質疑Capcom炒冷飯移植既誠意
如果快出到
9成唔會靚幾多
製作時間同誠意有一定掛勾
如一年內出到就點會執得好靚

炒冷飯
係用最少既人力資源時間cap最多既水

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

咁二名有乜意思?

其實4代幾個新亞種 白猿狐 骸蜘蛛 虎蛟 水蛇龍算設計得幾好

不過後期主要打公會任無點掂佢地

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

咁二名有乜意思?

其實4代幾個新亞種 白猿狐 骸蜘蛛 虎蛟 水蛇龍算設計得幾好

水蛇招水彈
洗地俠果然唔係浪得虛名

阿福

骸龍

有冇咩怪未出獰猛

跳狗龍, 野豬王

獰猛野豬王會死人吧

咁二名有乜意思?

呢個就係出二名既原因
4G既新亞種係好玩, 但都係d中級怪黎遊戲後期根本唔會刷到
所以先會設計二名呢d比人後期刷既高級怪

我唔知有咩柒

2017年出既game 係一部新機到 如果仲係咁既樣, 真係柒

SWITCH機能好D
點止咁樣

機能唔質疑
如果快出到
9成唔會靚幾多

炒冷飯

認同呀
所以觀望下
不過講真呀 果陣玩得芒享嘅而家都大個晒
仲邊有心出黎一齊打機呀
洗地俠果然唔係浪得虛名

人地話條片頭三十秒靚到唔似3ds版,可能係Switch版畫面,佢就話人黑Switch,有無咁敏感

技安 + 阿褔呢對組合又出動啦

PS多次
我唔係大雄
要嘈交過主啦

你地駛唔駛連體嬰咁個個post都一齊出動呀?
唔知以為你地有路...

我唔知有咩柒

SWITCH機能好D
點止咁樣

機能唔質疑
如果快出到
9成唔會靚幾多

炒冷飯

但點都唔會差得過p3 隻mhp3hd

我唔知有咩柒

SWITCH機能好D
點止咁樣

機能唔質疑
如果快出到
9成唔會靚幾多

炒冷飯

其實唔快
CAPCOM原本做XX果陣好大機會做埋SWITCH啦
不過誠意真係唔知幾多既
洗地俠果然唔係浪得虛名

人地話條片頭三十秒靚到唔似3ds版,可能係Switch版畫面,佢就話人黑Switch,有無咁敏感

PS多次
我唔係大雄
要嘈交過主啦

唔知以為你地有路...

一早係度啦ON9仔

你打過芒亨未呀

我唔知有咩柒

SWITCH機能好D
點止咁樣

機能唔質疑
如果快出到
9成唔會靚幾多

炒冷飯

人地內部原來有開發機果陣已經整緊switch既xx唔通又同你講咩
講到capcom真係一定係喺xx出喺3DS版後果個幾月先整switch版咁

我唔知有咩柒

SWITCH機能好D
點止咁樣

機能唔質疑
如果快出到
9成唔會靚幾多

炒冷飯

人地內部原來有開發機果陣已經整緊switch既xx唔通又同你講咩
講到capcom真係一定係喺xx出喺3DS版後果個幾月先整switch版咁

隱瞞好大罪架, 唔屌唔得
洗地俠果然唔係浪得虛名

PS多次
我唔係大雄
要嘈交過主啦

唔知以為你地有路...

一早係度啦ON9仔

你打過芒亨未呀

又覺得人地迫害佢

我唔知有咩柒

SWITCH機能好D
點止咁樣

機能唔質疑
如果快出到
9成唔會靚幾多

炒冷飯

隱瞞好大罪架, 唔屌唔得

越講越扯火
你班廢柴盲撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞