[鐵定留守]MHXX將推出Switch版

1001 回覆
63 Like 3 Dislike
淨係關心有冇得過save

全部野由頭玩過諗起都驚

3ds都係要玩過架啦
重玩洗裝係𠵱隻game既樂趣之一

屌佢老母又要由下位清搬蛋任清到G
不了

4個人搬蛋

搬蛋任 捉蟲任 掘菇任 仲有每隻二名怪Lv1-G5

諗起已經想死

1- 超特

要你r番護石已經想死啦
話就話打臨界碎好快
但都要出比你先得
任地獄又無辜中箭

果班所謂fans,之前就鬧人地低解像度,而家有高清畫面就鬧人地冇中文,真係龍門任搬

最慘係入曬老任數
我想知佢點分上下mon
XX唔分上下mon真係玩唔撚到

d HUD 同UI 又要上返晒同一個畫面

習慣咩都搬哂落下屏上mon咩UI都冇
而家ns又要塞番咁多野實唔慣

畫質撚又諗到幾個唔買既理由

等新作可以理解
但其他

叫佢地做人再比多d耐性

要出響邊度啲人先滿意

梗係最多人擁有既PSP 4啦
然後到pc 畫質撚話 屌 有1080p 60fps 先會考慮

下次嘅藉口都幫佢地諗埋啦,就係冇4K

等新作可以理解
但其他

叫佢地做人再比多d耐性

要出響邊度啲人先滿意

然後到pc 畫質撚話 屌 有1080p 60fps 先會考慮

任地獄又無辜中箭

果班所謂fans,之前就鬧人地低解像度,而家有高清畫面就鬧人地冇中文,真係龍門任搬

算啦 玩得漢化正傳mh 既即係直接自爆係老翻撚 偷過人野仲講d咩
對話回顧(今年3月MHXX發售前)

記者:「MH會不會出在NS上?」
Gapcom:「希望你先在3DS上享受它的樂趣。」

今日

Gapcom:「我已經說過了,怪我囉~」
任地獄又無辜中箭

最慘係入曬老任數

3DS時代就係咁,可能嗰啲fans成日認為自己應得嘅嘢俾人搶走左,但係就冇諗過係PSV 唔爭氣

等新作可以理解
但其他

叫佢地做人再比多d耐性

要出響邊度啲人先滿意

前幾日隔離post先見到個, 話冇aaa級畫面就點都係屎

今日

最緊要搞番好switch個死人network
任地獄又無辜中箭

算啦 玩得漢化正傳mh 既即係直接自爆係老翻撚 偷過人野仲講d咩

4代同X好似可以正版打漢化補丁,不過破解機先做到
垃圾game 出係邊都係垃圾game
買撚左N3DSLL買撚埋隻MH
玩落先發現
原來對呢隻垃圾 game抱持舊時對mh的感覺真係太天真
以前岩岩出mh的模式就正
打左十鳩幾年仲係咁樣的mh根本就係on9
成街都係正game
dark soul bloodborne nier
呢隻垃圾收我三舊幾水 真係唔知醜
淨係關心有冇得過save

全部野由頭玩過諗起都驚

3ds都係要玩過架啦
重玩洗裝係𠵱隻game既樂趣之一

屌佢老母又要由下位清搬蛋任清到G
不了

4個人搬蛋

搬蛋任 捉蟲任 掘菇任 仲有每隻二名怪Lv1-G5

諗起已經想死

1- 超特

要你r番護石已經想死啦
話就話打臨界碎好快
但都要出比你先得

超特呢啲挑戰EQ既怪 不了

護石又係輪迴地獄
最緊要搞番好switch個死人network

垃圾game 出係邊都係垃圾game
買撚左N3DSLL買撚埋隻MH
玩落先發現
原來對呢隻垃圾 game抱持舊時對mh的感覺真係太天真
以前岩岩出mh的模式就正
打左十鳩幾年仲係咁樣的mh根本就係on9
成街都係正game
dark soul bloodborne nier
呢隻垃圾收我三舊幾水 真係唔知醜

咩事咁嬲

今日

撚狗
我想知佢點分上下mon

有幾樣野要解決
LOCK怪
三狩技使用+BAR顯示

淨係三狩技都頭痕

雖然mon大左
但搬曬去同一畫面真係

wwwww, loop 到 2047

今日

撚狗

會出NS 版的提示 提到上哂水面 所以唔買

Binc
我想知佢點分上下mon

有幾樣野要解決
LOCK怪
三狩技使用+BAR顯示

淨係三狩技都頭痕

雖然mon大左
但搬曬去同一畫面真係

WiiU版已經證明左其實夠位有突

點樣操作先係問題
無知一問,可以上網同朋友玩嗎

如果得,一出game即買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞