《你在Elsa和Anna的城堡無限輪迴的故事》【魔雪同人、互動故、解謎】

940 回覆
95 Like 6 Dislike
小資料:
萊德(Ryder)是 Frozen 導演 Chris Buck 長子的名字,2013年23歲時死於交通意外。
騎射

btw, 負評 thx
原力去到頂點係咪應該重好用過射箭?
再者,學緊劍無啦啦又走去學箭,實兩頭唔到岸
愛莎騎術也很好⋯⋯
P會員投票記錄:
騎術0票
弓箭1票(免治豬扒)
原力應該是最強,或者說範圍是最廣泛的,但修練比弓箭慢,同埋射箭好似「幾型」
練少樣好過啦,雙修無好結果,dse 雞都知
推呀!快啲投票!!! 騎住射
好sad
唔該樓主加戲
大家都唔係小朋友,唔需要選擇
依個係故,主角可以練到滿level
負皮
原力加射箭遙距箭
主角唔好咁慢熱啦 摸吓波仔都好丫
直接用原力飛支箭出去得唔得?
怕唔夠衝力
推下先
P會員投票記錄:
騎術1票【族長(減肥中)】
弓箭2票【免治豬扒、破產中】

總票數已經達到35,觸發兩者全取條件。
主角劍、弓、騎三戰鬥系開啟,加上原力、火兩個魔法系,還有戰略。
咁多嘢學,專心練習,唔好溝女啦
練少樣好過啦,雙修無好結果,dse 雞都知

「雙修」多嘢學,唔夠時間,可能就要靠「雙修」(另一個意思)

依個係故,主角可以練到滿level

讀者生性,病作者感欣慰

原力加射箭遙距箭

支箭識轉彎

主角唔好咁慢熱啦 摸吓波仔都好丫

和漢斯王子隊籃球分勝負

大家都唔係小朋友,唔需要選擇

有時全取,有時都要選,下章應該又是艱難選擇
已過35 感謝
咩都識,自己做皇帝開後宮

呢個時候要多d人手展開治國大計
全技能開晒先至可以見女就溝
總之要征服elsa啦
想食晒所有女角
投票結束,學習騎術27票,學習弓箭14票

因為總票數超過35(新高41),觸發兩者全取條件。

明天繼續連載,原著的謎底劇情(國王)已經在上一章揭曉,一來大家原著已經看過,二來這不是大家最想看的東西吧。

順便估下,這段劇情會怎樣發展?
那晚,你發了一個夢,夢見阿德爾的城堡。
你見到安娜,她勤奮地把阿德爾的政務處理妥當。
然後她獨自去了囚室,去審問那個八王子⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞