《你在Elsa和Anna的城堡無限輪迴的故事》【魔雪同人、互動故、解謎】

940 回覆
95 Like 6 Dislike
(翻頁Bonus)

每集皆跑俏愛莎,
千里擒姐甜安娜,
小白車夫齊護花,
團圓結局同歸家。
如果同票 咁點算
依家好似就係6比6(包含P會員)
不過機會率應該很小,當然亦可以玩黃金入球。
好難㨂喎
投左rapunzel
覺得elsa 搞得掂小小飛刀
同埋失敗都可以醫elsa
我都咁諗
好鐘意elsa不過都照救樂佩
一陣樂佩有咩損傷實俾 elsa屌
反正elsa已經食硬 而家要開後宮
好難㨂喎

好姐姐和好妹妹,二選一
順便說下年齡:愛莎21、主角20、樂佩19、安娜18

投左rapunzel
覺得elsa 搞得掂小小飛刀
同埋失敗都可以醫elsa

這把不是普通的飛刀,它有個名字,叫小⋯⋯

從這個角度,愛莎是很好的大婆,會叫主角多陪妹妹那種

50正評了,謝謝大家,下一個目標是100! ⋯⋯或者52先

今天休息,不過晚上會發一點「分支選擇」的背後設定
支持,雖然男人老狗,但我都好鐘意Elsa
mana la靚女太多
唔想拆散佢地喎
下而上推,妮妮係規則
Peter同Mary一定唔係真話,如果是但一個係真,另一個都係真,所以我愛Elsa

拍定手先
硬係覺得樓主係後宮向作者

從這個角度,愛莎是很好的大婆,會叫主角多陪妹妹那種

50正評了,謝謝大家,下一個目標是100! ⋯⋯或者52先

今天休息,不過晚上會發一點「分支選擇」的背後設定

elsa好明顯係口硬心軟個隻
適當時候俾啲甜頭佢 俾佢知道主角好緊張佢就會死心塌地
樓主寫文加油 好緊火要食elsa
其實我睇既時候都係鐘意Elsa,因為感覺佢係受傷既女人,我見由憐
斯特咁小氣咩
我知道男生也有很多喜歡Elsa。

(謝謝巴打回覆,不過如果該層是故事長文,盡量不要引用)
暫時夠啦一步一步黎
mana la靚女太多

係,有些人覺得Moana比傳統公主勇敢和活潑

唔想拆散佢地喎

民主投票,之後都有類似的選擇,記得投票

下而上推,妮妮係規則
Peter同Mary一定唔係真話,如果是但一個係真,另一個都係真,所以我愛Elsa

很準確。

斯特咁小氣咩

斯特成熟世故,如果主角不拆KA,還是安全的。
斯特之後仲有特別⋯⋯
elsa好明顯係口硬心軟個隻
適當時候俾啲甜頭佢 俾佢知道主角好緊張佢就會死心塌地

咁要快了,一陣亨莉瑪倫又咁玩。
倉頡
好似做劍聖御劍有型d
劍聖,睇d動畫有無數xx的加護,好中二好正
好邪惡,但好吸引
好聽得黎又有親切感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞