[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有iOS 10.3.2
有iOS 10.3.2

睇隔離s8 post
都想買部嚟玩
但係6千蚊買部後備機好癲

我認我有偏見 佢係靚 但真係***不了

其實真係個樣靚之外無其他原因想買
LG仲衰,乜都燒

G2神機 我仲玩到

S8係靚 但***既andorid真係不了
仲要有垃圾乜鬼bixby 又唔夠google assitant好
等10月
做咩係咁叫人換android

因為有時佢地個問題真係換Android先解決到
雙修就會明我up乜

雙修係為咗keep住iOS個新鮮感

呢個真
我電腦會windows mac雙修
手機就iOS
Player就android
全部修哂先知個世界發生緊咩事

無錢買mac
返工用電腦已經用飽
最衰有部thinkpad x240
有排都換唔到機

我部win機都係啲陳年thinkpad仲要係edge
死極都死唔去
換左隻ssd仲好似番生咁
搞到我買唔到surface pro

Surface唔值咁貴...
仲要賣點係筆同portable
呢兩樣嘢一讀完u已經無用
有諗過唔理有無用點都買部macbook/MacBook Pro 13 w/o tb
但諗諗吓都係留錢做第二啲嘢算

所以新Surface Pro出左之後我都只會買上一代
但上一代平左都講緊要$7500(i5/8+256GB,連筆連keyboard)
睇隔離s8 post
都想買部嚟玩
但係6千蚊買部後備機好癲

我認我有偏見 佢係靚 但真係***不了

其實真係個樣靚之外無其他原因想買
LG仲衰,乜都燒

G2神機 我仲玩到

S8係靚 但***既andorid真係不了
仲要有垃圾乜鬼bixby 又唔夠google assitant好
等10月

S8拎上手真係靚
但除左靚之外我諗唔到有咩賣點

雙修就會明我up乜

呢個真
手機就iOS

無錢買mac
返工用電腦已經用飽
有排都換唔到機

死極都死唔去

有諗過唔理有無用點都買部macbook/MacBook Pro 13 w/o tb

但上一代平左都講緊要$7500(i5/8+256GB,連筆連keyboard)

依家係咪等pro5
點解唔買mac 12"個部好portable 最衰太少port 多一兩個port就perfect

雙修就會明我up乜

呢個真
手機就iOS

無錢買mac
返工用電腦已經用飽
有排都換唔到機

死極都死唔去

依家係咪等pro5
點解唔買mac 12"個部好portable 最衰太少port 多一兩個port就perfect

新Pro(唔係叫Pro5)出左喇
只係Pro 4嘅小修小改版本
有iOS 10.3.2

訓左幾耐
有iOS 10.3.2

訓左幾耐

有iOS 10.3.2

訓左幾耐

Wow

雙修就會明我up乜

wifi問題姐
你地係咪個個都有買apple care +?

喘喘跌花左部機,諗緊洗唔洗買

要60日內買仲要check機wor

雙修就會明我up乜

wifi問題姐

相簿果d真係An好d

得watch有買
希望6月有新iPadPro
升左上去 keyboard 個地球轉細左有咩意思

雙修就會明我up乜

wifi問題姐

相簿果d真係An好d

我都想用翻an 機, 不過冇細機選擇

唔係改左做一年內可以買咩

雙修就會明我up乜

wifi問題姐

相簿果d真係An好d

我都想用翻an 機, 不過冇細機選擇

教主都睇唔過眼

雙修就會明我up乜

wifi問題姐

相簿果d真係An好d

iOS10叫做好咗少少少少少 至少可以喺相簿到Delete到張相,唔使再ON99喺相簿到DEL完都係要入相機菲林到搵餐死搵返張相岀嚟再DEL多次

雙修就會明我up乜

有啲野真係android 先得
利 6sv10

雙修就會明我up乜

呢個真
手機就iOS

雙修就會明我up乜

呢個真
手機就iOS

無錢買mac
返工用電腦已經用飽
有排都換唔到機

死極都死唔去

surface 好煩 火牛5v3a 得牛魔王可以做尿袋幫手充電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞