[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
根本冇交去

隨時佢就係個「朋友」
屋企夠位不如真係買個moon 好過
又唔係貴 又夠大

咁如果本身有冇iPad
用緊電腦嘅時候與其擺埋部iPad唔用
不如插著佢當dual mon用都好
On9
偷人機仲好意思走上黎問點解鎖
諗唔明而家仲偷iPhone 為咩

賣又賣唔出隨時俾鋪頭報警拉9埋

五月都有兩單上埋新聞

想問下唔知email同pw係咪無得救?
利伸:部機朋友執返黎 但已過三個月 借比我話睇下有無得unlock用得返
拎返去apple會唔會有得整

唔理係唔係你的朋友就是你
講得呢句報得警,仲要keep左三個月
留返同個官講

根據法國網站 Consomac 的消息顯示,在 2017 WWDC 全球開發者大會之前,Apple 已經向歐亞經濟委員會(EEC)注冊了多個新的硬件型號,其中 A1289、A1347、A1418、A1419 和 A1481 是運行 macOS 10.12 的産品,或許是全新的 13 寸、15 寸 MacBook Pro 及全新的 12 寸 MacBook,而之前傳言或被放棄的 MacBook Air 系列,也可能在本次發布會上迎來大幅升級。除此之外,這份文件中還提到了 A1671、A1709、A1670 和 A1701 四款 iOS 10 設備,據推測應該是 4 款新 iPad Pro;而另一款編號為 A1843 的設備,可能是一款全新鍵盤或外設産品。

根據法國網站 Consomac 的消息顯示,在 2017 WWDC 全球開發者大會之前,Apple 已經向歐亞經濟委員會(EEC)注冊了多個新的硬件型號,其中 A1289、A1347、A1418、A1419 和 A1481 是運行 macOS 10.12 的産品,或許是全新的 13 寸、15 寸 MacBook Pro 及全新的 12 寸 MacBook,而之前傳言或被放棄的 MacBook Air 系列,也可能在本次發布會上迎來大幅升級。除此之外,這份文件中還提到了 A1671、A1709、A1670 和 A1701 四款 iOS 10 設備,據推測應該是 4 款新 iPad Pro;而另一款編號為 A1843 的設備,可能是一款全新鍵盤或外設産品。

個新kb應該係ipad pro 10.5吋kb?
有冇ching 個whatsapp 無端端冇左通知? 要入apps先連線

google呢隻字
純研究用途

利伸:部機朋友執返黎 但已過三個月 借比我話睇下有無得unlock用得返

好似拎左去警局三個月無人認領會比左你

如果係咁我比返apple會唔會好D

傻啦 電話有個人資料 3個月過左都唔會俾

番工試過有客留低張深圳八達通都話有個人資料唔會比番我
有d想買ipad mini 4
但又就黎WWDC
雖然個WWDC應該就完全唔關ipad mini事
亦都冇ipad pro 7.9既消息流出

究竟而家買唔買ipad mini 4好

有咩理由執到電話唔係拎去警署
有d想買ipad mini 4
但又就黎WWDC
雖然個WWDC應該就完全唔關ipad mini事
亦都冇ipad pro 7.9既消息流出

究竟而家買唔買ipad mini 4好

等多幾日
話唔定會減價
垃圾三星u
部ipadpro原來過咗保養 一堆光點 大家都係唔好買pro
部ipadpro原來過咗保養 一堆光點 大家都係唔好買pro

拎去apple問下有冇得搞

有,想據為己有囉

有,想據為己有囉

擺左3個月仲有咁多電

有,想據為己有囉

擺左3個月仲有咁多電

屋企有得叉電掛
係我環頭偷人iPhone 7? 天樂里?
BTW
出左機4個月就97%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞