[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想問下點解我部機個軟件更新搵唔到有新既ios既
利申冇jb i7
有冇Adblock 推薦?想block到app內廣告

FutureMind 的 AdBlock
https://appsto.re/hk/R2AmP.i
5s換7/7plus邊部好

要手感 7 要電 plus

7啲電去得快唔快?

中間有玩過下mini game
由android 轉過嚟,感覺舊電真係好耐用

Btw 原裝個keyboard 好智障

7 代粒電 btw 省電mode

我之前見d 人話長開
我咪走去試下
又慳電又唔覺得慢,所以長開
省電mode 可以有10hr screen on time
真係好強
求DOWN INSTAGRAM一POST多相既APP/WORKFLOW

$15都ok,但評論話block唔到YouTube...
搵個有隻俄佬app-Adguard pro,都係$15,有冇人用過?掂唔掂

7啲電去得快唔快?

我之前見d 人話長開
我咪走去試下
真係好強

無知一問
長開low power mode降頻降得多
粒cpu會唔會廢左
部ip7諗住backup返啲相落電腦,由ip6 backup完轉ip7後就冇備份過

插usb後就自動彈itunes問同唔同步,一時手快㩒咗同步,之後舊機6仔啲相就過晒去7度,而7原本啲相就冇晒icloud都係得啲舊相,冇up過新相上去

想問有冇方法救得返部7原本啲相
提一提大家,如果想買富士康E75線既巴打,小心買左高仿線,同樣都你貼左FOXCONN barcode, 但係入面條線同樣印左serial number 同barcode個個係唔相同的

而且大家記得既話,APPLE新線摸上手應該係滑滑地有層磨砂咁,但啲高仿E75線摸上手係啜手既

我都買左三條模上去流流地,但係去佢mfi個網唔識點check 求教學

你哋用邊條link去買?

次前連登有人放左條link 出嚟,跟個條去買,買埋iPad 個快差,點知差落iPhone 到都係得5w

除plus 外係得5w

我7plus嚟啊,就係一插得5w,屌左把出聲

7啲電去得快唔快?

我之前見d 人話長開
我咪走去試下
真係好強

無知一問
長開low power mode降頻降得多
粒cpu會唔會廢左

on9
部ip7諗住backup返啲相落電腦,由ip6 backup完轉ip7後就冇備份過

插usb後就自動彈itunes問同唔同步,一時手快㩒咗同步,之後舊機6仔啲相就過晒去7度,而7原本啲相就冇晒icloud都係得啲舊相,冇up過新相上去

想問有冇方法救得返部7原本啲相

rip

7啲電去得快唔快?

我之前見d 人話長開
我咪走去試下
真係好強

長開冇問題

減少發熱對部機仲好
岩先入左自制鈴聲落iphone

但啲音質差到好似收音機咁

想問下有冇方法可以整到個鈴聲同播歌一樣音質?
岩先入左自制鈴聲落iphone

但啲音質差到好似收音機咁

想問下有冇方法可以整到個鈴聲同播歌一樣音質?

我幫老母整過 320k入到去都係變垃圾

我以前Jailbreak入去系統換好似先靚少少

搵個有隻俄佬app-Adguard pro,都係$15,有冇人用過?掂唔掂

唔知邊隻先block到youtube

$15蚊 買 ProTube
唔知係Bug定咩 喺密碼TouchID到熄咗鎖機回覆,都係照樣可以喺未解鎖情況下3D Touch個Whatsapp嚟回覆
救命 個wifi做咩事
救命 個wifi做咩事

利申10.3.2

$15蚊 買 ProTube

記錯 28 先啱
想問點樣可以刪左相片->入面"人物"同地點呢2個相簿?
新機咁快就跌花左

換Android
救命 個wifi做咩事

利申10.3.2

個wifi做咩事

換Android

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞