[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今晚會唔會有得升ios11 beta
Long time no hi
改善下d電啦 不知所謂

印象中唔會咁快有
PB應該要7月
Developer 另計
有冇巴打試過notification失效?

e.g. whatsapp有新message唔識彈出黎, 要手動開APP先識load

notification setting, background App refresh 全部著哂

reboot N次, 重裝哂個APP都係咁
不過到左今時今日 我都仲係對就黎有得睇發佈會有少少緊張感

好興奮 會早訓 起身睇

今晚定聽晚
Long time no hi

愛菜呀
應該今晚有ipsw升

但有機會6點先down完 所以都係聽日先搞
一係早d訓陣先
一係早d訓陣先

即係今晚?
一係早d訓陣先

唔知要睇Tim Cock仝人自high幾耐先講到啲新MacBook/iPad
應該今晚有ipsw升

Reg左udid未? 我又買左dev ac
應該今晚有ipsw升

未reg, 愛菜可唔可以幫我reg定先
不如連登自組一個dev ac reg iDevice
愛菜
愛菜

真係LONG TIME NO HI
應該今晚有ipsw升

幫幫手
今晚有新機,冇既歡迎bin c

我覺得傳聞中嘅10.5 Pro除左大mon左之外應該都係hea出

Agger
求救 呢排部6s 會冇啦啦閃一下雪花
好似舊電視戈d黑白色雪花
之後自動reboot 想問下咩事
未過保養

https://www.macrumors.com/2017/06/05/ios-11-files-app-placeholder/

AppStore出現"Files"app placeholder
Apple終於肯俾iOS file management喇屌佢老味

https://www.macrumors.com/2017/06/05/ios-11-files-app-placeholder/

AppStore出現"Files"app placeholder
Apple終於肯俾iOS file management喇屌佢老味

皇恩浩蕩

2017年

唔通iPad pro 終於無咁雞肋,似返部notebook replacement
尋日我女朋友部6+連左AirPods 之後一人戴一邊 我玩嘢係咁禁AirPods 個Siri 出黎 係咁touch係咁touch ,touch左十秒之後respring
再次證明6+好撚廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞