[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
塊carkoci貼幾日就起哂白邊
急問,岩岩跌爆左6仔個mon,左上角變左色但touch 重用得,係咪唔洗理,想挨到出部iPhone
急問,岩岩跌爆左6仔個mon,左上角變左色但touch 重用得,係咪唔洗理,想挨到出部iPhone

幾時出

幾時出

原本想十月換,如果個變色唔影響個touch 就唔理等換機啦,係驚佢會蔓延重影響touch姐

幾時出

原本想十月換,如果個變色唔影響個touch 就唔理等換機啦,係驚佢會蔓延重影響touch姐

邊有人會知呀
siri speaker

閃魔仲係皇者

閃魔仲係皇者

閃魔 不了
發佈會係星期二晚?
發佈會係星期二晚?

星期二早上
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

閃魔仲係皇者

閃魔 不了

我6s, 閃魔條白邊仲明顯,仲要兩日後拆返落黎發現成張都係塵
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

apple pay 交易唔到 卡機出error try again
但係拎張卡出黎拍又比到 啫係唔係戶口問題
會唔會死咗nfc chip?😨

Del卡重add

張卡找晒數未? 我試過唔記得交卡數, apple pay 出error try again, 但paywave 用到

Tap & go 黎 網上買完野有錢剩諗住拎去用埋佢
Del卡重add過都係一樣
嗰間M記黎 冇理由唔support掛
apple pay 交易唔到 卡機出error try again
但係拎張卡出黎拍又比到 啫係唔係戶口問題
會唔會死咗nfc chip?😨

Del卡重add

張卡找晒數未? 我試過唔記得交卡數, apple pay 出error try again, 但paywave 用到

Tap & go 黎 網上買完野有錢剩諗住拎去用埋佢
Del卡重add過都係一樣
嗰間M記黎 冇理由唔support掛

試下增值番找埋條舊數就得
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

其實入去禁個日暦放入iPhone,咪一目了然
年年都有人問星期幾晚定凌晨
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

係咪有iphone8
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

星期一晚?
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

夜神
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

星期一晚?

星期二早上呀
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

星期一晚?

星期二早上呀

凌晨呀
夜神前排去邊黎
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

星期一晚?

星期二早上呀

凌晨呀

即係早上囉
即係後晚 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞