[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有無平靚正 mfi 線 6 仔跟機爆到咁

以前應該買定多幾條屌米嗰條

點樣用到連硬膠個位都爆成咁
被凳轆車過?
有冇人買咗duet display 係用唔到?
之前用唔到搵support 之後都係搞唔到 叫我退錢
退唔退好

退左冇壞
拎番啲錢最緊要

我買左用得幾順

被凳轆車過?

依家再買屌米都得架,一係淘寶買e75 線,都係原裝
退唔退好

退左冇壞
拎番啲錢最緊要

我買左用得幾順

唔support windows 10 creator update 同埋Nvidia display
試咗幾次之後叫我退錢一係就等update
好彩macbook用
Windows而家好少用
退唔退好

退左冇壞
拎番啲錢最緊要

我買左用得幾順

唔support windows 10 creator update 同埋Nvidia display
試咗幾次之後叫我退錢一係就等update

我番去拎部thinkpad試下先
啱啱升左creator update
雖然我都係macbook用

被凳轆車過?

依家再買屌米都得架,一係淘寶買e75 線,都係原裝

淘寶 綠聯 幫到你
比多少少買條verbatim長用啦

明知自己係粗用既(即係樓上爆哂線個位),俾多少少錢買條襟用啲啦

Verbatim 用左半年有一條壞左

不過懶得去換買過條

但配尿袋粗用抵玩

屋企同公司就用原裝線
有無人update完10.3.2之後指紋成日錯...
Iphone se 買左一個月

不過懶得去換買過條

但配尿袋粗用抵玩

屋企同公司就用原裝線

Verbatim麻麻,去淘寶買條小米都係4,50蚊

不過懶得去換買過條

但配尿袋粗用抵玩

屋企同公司就用原裝線

Verbatim麻麻,去淘寶買條小米都係4,50蚊

淘寶有隻牌子做到好似verbatim 咁
好似叫opso

圖來自Google
btw 我自己都咁樣整
原廠線用左兩年 爆中間位
跟機嗰條仲未開
iPhone 7plus 升左10.3.1 好似好食電

10.3.2食電到仆街
有無人enable咗adblock就上唔到lihkg 焗住我熄 可以點
有無人enable咗adblock就上唔到lihkg 焗住我熄 可以點

開緊 復你

開緊 復你

一直都開緊 冇見過lihkg有廣告
有無人update完10.3.2之後指紋成日錯...
Iphone se 買左一個月

重新set過
提一提大家,如果想買富士康E75線既巴打,小心買左高仿線,同樣都你貼左FOXCONN barcode, 但係入面條線同樣印左serial number 同barcode個個係唔相同的

而且大家記得既話,APPLE新線摸上手應該係滑滑地有層磨砂咁,但啲高仿E75線摸上手係啜手既

我都買左三條模上去流流地,但係去佢mfi個網唔識點check 求教學

你哋用邊條link去買?

次前連登有人放左條link 出嚟,跟個條去買,買埋iPad 個快差,點知差落iPhone 到都係得5w

除plus 外係得5w

我7plus嚟啊,就係一插得5w,屌左把出聲

咁你個條似係假e75, 你有冇對過serial number

10.3.2食電到仆街

6s plus 10.3.2 same
提一提大家,如果想買富士康E75線既巴打,小心買左高仿線,同樣都你貼左FOXCONN barcode, 但係入面條線同樣印左serial number 同barcode個個係唔相同的

而且大家記得既話,APPLE新線摸上手應該係滑滑地有層磨砂咁,但啲高仿E75線摸上手係啜手既

我都買左三條模上去流流地,但係去佢mfi個網唔識點check 求教學

你哋用邊條link去買?

次前連登有人放左條link 出嚟,跟個條去買,買埋iPad 個快差,點知差落iPhone 到都係得5w

除plus 外係得5w

我7plus嚟啊,就係一插得5w,屌左把出聲

咁你個條似係假e75, 你有冇對過serial number

可以點check
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞