[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想問點樣可以刪左相片->入面"人物"同地點呢2個相簿?

換Android

你唔JB想del system野?
Android is better
救命 個wifi做咩事

利申10.3.2

個wifi做咩事

一直斷 有時又連唔到圖書館個wifi
救命 個wifi做咩事

利申10.3.2

個wifi做咩事

一直斷 有時又連唔到圖書館個wifi

換android
Android 打白腦都可以順過ios 諗唔到有咩理由要留守ios
System 又多bug 成日爆 ram 自動kill apps
Wifi 又會斷
做咩係咁叫人換android
Android 打白腦都可以順過ios 諗唔到有咩理由要留守ios
System 又多bug 成日爆 ram 自動kill apps
Wifi 又會斷

咩機順過IOS?
Wifi 又會斷

咩機順過IOS?

Ios 10 都唔撚順
咪笑大人個口

因為有時佢地個問題真係換Android先解決到
雙修就會明我up乜

雙修就會明我up乜

雙修係為咗keep住iOS個新鮮感

雙修就會明我up乜

呢個真
我電腦會windows mac雙修
手機就iOS
Player就android
全部修哂先知個世界發生緊咩事

雙修就會明我up乜

呢個真
手機就iOS

無錢買mac
返工用電腦已經用飽
最衰有部thinkpad x240
有排都換唔到機

雙修就會明我up乜

呢個真
手機就iOS

無錢買mac
返工用電腦已經用飽
有排都換唔到機

我部win機都係啲陳年thinkpad仲要係edge
死極都死唔去
換左隻ssd仲好似番生咁
搞到我買唔到surface pro

雙修就會明我up乜

呢個真
手機就iOS

無錢買mac
返工用電腦已經用飽
有排都換唔到機

我部win機都係啲陳年thinkpad仲要係edge
死極都死唔去
換左隻ssd仲好似番生咁
搞到我買唔到surface pro

Surface唔值咁貴...
仲要賣點係筆同portable
呢兩樣嘢一讀完u已經無用
有諗過唔理有無用點都買部macbook/MacBook Pro 13 w/o tb
但諗諗吓都係留錢做第二啲嘢算
唉 部se趺左落廁所 又要俾5舊幾水換過部 仲要兩個月冇係itunes backup
剛剛買左mbp 窮到燶
唉 部se趺左落廁所 又要俾5舊幾水換過部 仲要兩個月冇係itunes backup
剛剛買左mbp 窮到燶

有錢買mbp都窮到燶
剛剛買左mbp 窮到燶

有錢買mbp都窮到燶

有錢換過部
剛剛買左mbp 窮到燶

有錢買mbp都窮到燶

買完咪冇囉 最怕窮果陣有意外要額外洗錢
剛剛買左mbp 窮到燶

有錢買mbp都窮到燶

有錢換過部

要不是有買apple care+ 皮已收轉玩大陸機
睇隔離s8 post
都想買部嚟玩
但係6千蚊買部後備機好癲
睇隔離s8 post
都想買部嚟玩

我認我有偏見 佢係靚 但真係***不了
睇隔離s8 post
都想買部嚟玩

其實真係個樣靚之外無其他原因想買
LG仲衰,乜都燒
比啲信心 in 8 we trust!!
睇隔離s8 post
都想買部嚟玩

LG仲衰,乜都燒

G2神機 我仲玩到
睇隔離s8 post
都想買部嚟玩

LG仲衰,乜都燒

G2神機 我仲玩到

G4 v10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞