[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

=iPad pro 9.7 = iPad 3

咁9.7 Pro都叫做玩得番哂新Pro嘅功能

不過我有少少性趣上10.5 256GB

無得免費用office是敗筆,唔知ms會唔會放寬呢

邊度冇office
Ms office 邊會free 畀人

因為9.7嘅office係free

新機落地唔係free mac 自家office 咩
定改左

佢係講緊Microsoft

Pro 9.7 包ms office 嫁
冇留意過部伏野
ipad pro 9.7即變苦主?

早買早享受

其實就咁睇落10.5唔算比9.7勁左好多
換機誘因得Mon size同埋容量大左

等陣RAM變3GB我怕chok囝受唔住打擊去出新機
9.7 個smart keyboard 10.5仲用唔用到

打字功能應該得
但保護蓋唔得

=iPad pro 9.7 = iPad 3

咁9.7 Pro都叫做玩得番哂新Pro嘅功能

不過我有少少性趣上10.5 256GB

無得免費用office是敗筆,唔知ms會唔會放寬呢

邊度冇office
Ms office 邊會free 畀人

因為9.7嘅office係free

新機落地唔係free mac 自家office 咩
定改左

M$有講過10寸以下嘅device可以免費用有限功能嘅office(想用全功能就要join 365)
10寸以上嘅機就一定要join 365先有得用

呢個亦係我舊年買9.7而唔買12.9嘅原因
不過一年過後我覺得iPad版嘅免費office其實唔好用
唔知係免費版cut左太多嘢定係本身真係廢
所以office已經唔再係買大定細機嘅因素

10'下以為係關windows 事
原來咩os 都得
不過office 係其他platform 總係伏伏地

早買早享受

Apple難得喺iOS software上叫做有啲進步
呢次細pro好應該俾夠4GB
大pro俾夠6GB啦
想知幾時開賣。用開12.9。應該繼續換大機
https://developer.apple.com/business-chat/
好似冇咩人提過?
雖然香港真係冇咩人用iMessage
iOS 11 幾時有
iPad pro終於收9.7皮
iMac pro咩料
屌用緊9.7pro心郁想換10.5
屌用緊9.7pro心郁想換10.5

我又係
但明明部9.7仲係無病冇痛

早買早享受

係囉10.5 RAM 係幾大?
4G 立即去碼
用緊ipad mini 4換10.5 pro 會唔會好on9?

另外買64 定128 差$700.

利申mini 仲有20gb 剩
用緊ipad mini 4換10.5 pro 會唔會好on9?

另外買64 定256 差$700.

利申mini 仲有20gb 剩

早買早享受

4G 立即去碼

似4gb
Mutitask 1gb 點玩

早買早享受

4G 立即去碼

似4gb
Mutitask 2gb 點玩
唔知2017ipad用唔用到啲新功能
求懶人包
有無iphone6用家up左上去
求懶人包

https://www.youtube.com/watch?v=7jLrAFrjMP0

Thx
iMac pro好型
iPhone SE 已上。
IOS11正式版幾時出
上左11部6s lag到喊,同部機好熱
黎緊9 月 one more thing 會唔會係VR
IOS11正式版幾時出

應該年尾/下年頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞