[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有冇lightning轉3.5既轉接頭介紹?
真係得原廠果隻?
巴打求救呀
換左新電仲係好食電 訓一教滿電變4~50 訓教我慣左熄哂所有野除左data,搵左幾日都搵唔到原因
我懶得搵直接reset as new iphone都係咁,淨係restore左whatsapp對話
滿電出街睇戲,成場戲兩個鐘無用過都扣20%

睇完戲張圖

點算
What model?:

點算

iphone se 升完10.3.2都係咁
放係到一個鐘冇5% 就癲
真係得原廠果隻?

試過兩隻非原廠都講唔到電話 當左耳擴
真係得原廠果隻?

試過兩隻非原廠都講唔到電話 當左耳擴

試下fiio i1
不過幾長下
iPhone 7plus 升左10.3.1 好似好食電

10.3.2食電到仆街

同意 開低電量待機兩個鐘無咗10%電
太耐唔 quote 喇
而家小米 mfi 唔係無咗?我見小米之家同 csl 都無
我條線之前會屋企出街兩用 後尾淨係擺屋企 最近先爆
想問下各位巴打意見
我而家用緊ip6,但一個月前爆咗mon
就用咗$300蚊換mon
但換完之後個mon壞壞哋
唔係顯示有問題,而係接觸有問題,成日亂咁跳。
而家用到燥,想換機
如果而家想trade咗部ip6換ip7會唔會好戇鳩﹖
本來係想等ip8出,但衰自己戇鳩跌爆mon
Ip8又好似話會推遲出
好煩惱,想知各位巴打點睇﹖

等唔切就換啦

呢個真係等唔切就好去換,我一開始都係等i8,不過部舊機真係頂唔順所以換左部i7,而且佢i8仲未有期,急嘅話快手換過部仲好

唔該哂巴打們
已換ip7
用左beats x 幾個月都收番隻airpod

Beats x 用落都太煩
依家出面有冇 airpod 正價現貨

有無平靚正 mfi 線 6 仔跟機爆到咁

以前應該買定多幾條屌米嗰條

miniso
仲有一個星期

iOS 11
watchOS 4
用adblock定adblock好?
用adblock定adblock plus好?
繼入水後部機仲脹埋 過左保聽日去apple睇下可唔可以比二千幾蚊換翻新機 唔得就掉左佢
嘩 屌 一起身部5s熄撚左 開唔返機 google下 原來假死 即刻開得返 btw thx chok仔先 我google完都係舊登post先知

嚇撚死我
繼入水後部機仲脹埋 過左保聽日去apple睇下可唔可以比二千幾蚊換翻新機 唔得就掉左佢

點做到
嘩 屌 一起身部5s熄撚左 開唔返機 google下 原來假死 即刻開得返 btw thx chok仔先 我google完都係舊登post先知

嚇撚死我

我早兩日都假死過 10.3.3pb1

嚇撚死我

仲要都係5S

點算

backup restore?
巴打求救呀
換左新電仲係好食電 訓一教滿電變4~50 訓教我慣左熄哂所有野除左data,搵左幾日都搵唔到原因
我懶得搵直接reset as new iphone都係咁,淨係restore左whatsapp對話

睇完戲張圖

6s 10.3.2
有無巴打幫到我
巴打求救呀

睇完戲張圖

定位
background refresh
handoff
spotlight search
好多野要off

嚇撚死我

仲要都係5S

都有部5S, 10.3.3 pb

換了電,重生。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞