[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
塊carkoci貼幾日就起哂白邊

閃魔仲係皇者

閃魔 不了

我6s, 閃魔條白邊仲明顯,仲要兩日後拆返落黎發現成張都係塵

一早叫人唔好用閃魔

所以依家都用緊另一隻 康寧玻璃
有冇人用safari google search 全部變到好淺色 用chrome 又冇事

你係咪咁樣,我前日開始突然變左咁
有咩app 10.3.2 可以Background play youtube,tubex用唔到
其實有冇人而家用緊dev beta但係冇reg 照用

其實有冇人而家用緊dev beta但係冇reg 照用

Me

iOS 11跟隊先
我部6plus機都開唔到,itunes就detect到,但一係又recovery唔到,請問可以去邊到整
過左保一個月,返apple整好似要25XX

搵下d有回收二手電話既鋪頭問下
有冇人用safari google search 全部變到好淺色 用chrome 又冇事

你係咪咁樣,我前日開始突然變左咁

似係google又玩改UI
有咩app 10.3.2 可以Background play youtube,tubex用唔到

chrome request desktop site 就得
不過到左今時今日 我都仲係對就黎有得睇發佈會有少少緊張感

Chok 巴做左apple 老屎忽幾多年

chrome request desktop site 就得

唔得

十幾年掛?

唔得

岀home 之後自己拉翻control centre 上黎play 就得

十幾年掛?

chok
頭先搭地鐵,仲見到個男仔用緊4S
Home掣已爛,睇緊蘋果,碌上碌落只係有少少lag

4s神機

4s神機

呢d真fans
添曲應該要送部機比佢
今晚有新機,冇既歡迎bin c

咩機先? Siri home speaker?

我覺得傳聞中嘅10.5 Pro除左大mon左之外應該都係hea出

我覺得傳聞中嘅10.5 Pro除左大mon左之外應該都係hea出

希望係咁 最多加ram
[quote]有無人識用iphone打除號

呢個 ÷

Kaiboard

Ching 有冇得 share 個 theme code 嚟

原裝係咪無計, 一定要kaibroad

用緊原裝打倉頡,唔會用筆劃

希望係咁 最多加ram

大mon
用A10X
3GB ram
我覺得應該差唔多
估佢個kb同筆冇進步

最希望佢個kb唔好改住
因為我用緊個9.7 kb自動延長左保養到三年
部機起碼要玩到個kb冇保為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞