[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
即係後晚 ?

星期一既25:00 會唔會易明d
即係後晚 ?

星期二即0100
點解咁大幅cap圖寫住香港時間幾月幾日幾點都可以睇唔明
wwdc通常幾耐
wwdc通常幾耐

兩個鐘
即係後晚 ?

即係聽晚?
發佈會係星期二晚?

星期二早上

香港wo

嚇死我以為星期三
正 果晚輕鬆睇
iOS11 希望唔好咁大 廢事失望越大
正 果晚輕鬆睇

都冇乜期望 唔好愈整愈lag同畫蛇添足就得
即係後晚 ?

即係聽晚?

Yes
有無email app好用過stock
有無人用過inbox 睇落幾方便
其實有冇人而家用緊dev beta但係冇reg 照用

Airmail

Me
我部6plus機都開唔到,itunes就detect到,但一係又recovery唔到,請問可以去邊到整
過左保一個月,返apple整好似要25XX

Airmail

spark / alto
正 果晚輕鬆睇

唔知iPad嘅iOS11嘅改變會點樣回應大家覺得iPad太廢呢個問題
其實有冇可能會出一個收費嘅iOS for iPad
俾錢就可以upgrade去多啲功能嘅OS
正 果晚輕鬆睇

唔知iPad嘅iOS11嘅改變會點樣回應大家覺得iPad太廢呢個問題

包係iPad pro 入面心理會好過好多
我有啲希望iOS 11會改下個ui

Yes. 已用到悶

Yes. 已用到悶

會改到愈到黎愈大陸taste

正 果晚輕鬆睇

包係iPad pro 入面心理會好過好多

iPad Pro講到自己咁勁又賣咁貴
應該要包
其他普通iPad就可以選擇俾錢要唔要

講到好似已經有咁
有冇人用safari google search 全部變到好淺色 用chrome 又冇事
塊carkoci貼幾日就起哂白邊

閃魔仲係皇者

閃魔 不了

我6s, 閃魔條白邊仲明顯,仲要兩日後拆返落黎發現成張都係塵

一早叫人唔好用閃魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞