[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
提一提大家,如果想買富士康E75線既巴打,小心買左高仿線,同樣都你貼左FOXCONN barcode, 但係入面條線同樣印左serial number 同barcode個個係唔相同的

而且大家記得既話,APPLE新線摸上手應該係滑滑地有層磨砂咁,但啲高仿E75線摸上手係啜手既

想問下AirPod依加Apple store會唔會有現貨

朝早排隊?

呢個有啲難度
但網上訂好似要6星期

原來仲未有walkin架
新iPhone都就出

我都係買左duet

可唔可講下你點用
我見佢話要插線 又冇得wifi連
好似冇乜用

純粹想要多個mon

買完iOS版之後
macOS版駛唔駛又比錢買
我都係買左duet

可唔可講下你點用
我見佢話要插線 又冇得wifi連
好似冇乜用

純粹想要多個mon

買完iOS版之後
macOS版駛唔駛又比錢買

no need 官網free

朝早排隊?

呢個有啲難度
但網上訂好似要6星期

新iPhone都就出

聽聞beatx音質唔好
叉電線是咪買返原裝最好
一開始爬文以為除左7代iPhone IOS10.2搞唔到jb
到啱啱發現原來可以jb到
開心左一陣先發現部機自動更新上左10.3.2
屌你老母

叉電線是咪買返原裝最好

有MFI都可以既
試左Duet 其實又唔係真係唔Lag
不過係有用既 多個mon用
提一提大家,如果想買富士康E75線既巴打,小心買左高仿線,同樣都你貼左FOXCONN barcode, 但係入面條線同樣印左serial number 同barcode個個係唔相同的

而且大家記得既話,APPLE新線摸上手應該係滑滑地有層磨砂咁,但啲高仿E75線摸上手係啜手既

我都買左三條模上去流流地,但係去佢mfi個網唔識點check 求教學
Iphone8應該$9088 128gb

都唔明點解會7s同8一齊出,咁出年係咪8s同9一齊出?

咁岩十週年出部特別版嘛(ip8)

朝早排隊?

呢個有啲難度
但網上訂好似要6星期

新iPhone都就出

各位有無入耳耳機推介?聽開band, 女聲,預幾舊水買算啦,最緊要唔易壞,本來用緊鐵三角用半年就壞左
利申:6s plus, 要3.5mm的,thanks
各位有無入耳耳機推介?聽開band, 女聲,預幾舊水買算啦,最緊要唔易壞,本來用緊鐵三角用半年就壞左

漏左,最好條線有得control/打電話,唔使拎部電話出黎都有得同siri吹水

漏左,最好條線有得control/打電話,唔使拎部電話出黎都有得同siri吹水

A-jays 4+ / 5

朝早排隊?

呢個有啲難度
但網上訂好似要6星期

新iPhone都就出

聽聞beatx音質唔好

唔鍾意入耳式
同埋AirPod/EarPods完全fit我耳形 好舒服

A-jays 4+ / 5

Thanks, 出去試下呢兩隻先
一開始爬文以為除左7代iPhone IOS10.2搞唔到jb
到啱啱發現原來可以jb到
開心左一陣先發現部機自動更新上左10.3.2
屌你老母

用緊6s 依家換7 plus 會唔會太on9
用緊6s 依家換7 plus 會唔會太on9

我都買左三條模上去流流地,但係去佢mfi個網唔識點check 求教學

你哋用邊條link去買?

你哋用邊條link去買?

次前連登有人放左條link 出嚟,跟個條去買,買埋iPad 個快差,點知差落iPhone 到都係得5w
5s換7/7plus邊部好
5s換7/7plus邊部好

要手感 7 要電 plus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞