[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
佢control centre demo果陣用3d touch出其他選擇啦
咁6仔冇3d touch咁點算

換7仔或8仔

ipad版係咪都要咁

我懷疑iPad以後都唔會有3D touch
不過應該會加番粒iPhone 7嘅home制
無改到apple music?

上面空曬好似怪怪地
Screen capture 個工具有d 似samsung

邊度有screen cap?

都係power + home

其實我想問screen recording

原來係自己7左
可以自己加野

可唔可以cap下面有咩控制可以加?thx

你睇返我上面幅圖
唔知係咪有bug, 宜家點按都無反應
iPhone cap圖都有得飛去左下角

File要up完先有? 定up完先有得down?

一up就有 其實係iCloud drive黎既
iPhone cap圖都有得飛去左下角

File要up完先有? 定up完先有得down?

一up就有 其實係iCloud drive黎既

聽講有得加埋google drive/ dropbox果啲
但我搵唔到邊度加

ha 連登有無彈app?

冇事
iphone有單手kb

yes 好爽
ipad pro 9.7即變苦主?

唔係 上左11好爽
屌用緊9.7pro心郁想換10.5

我又係
但明明部9.7仲係無病冇痛

我上左11 表示唔洗換
主機上唔上好

唔上

我主機iPad iPhone上哂

same
升ios11之後㩒唔到左邊換apps個3dtouch
點整返出嚟
利申:6S

已取消

估唔到會取消呢樣
雖然我唔用

我有用架屌
有無人報告下mini2 閹割淨邊d功能
開定新post啦喂
屌用緊9.7pro心郁想換10.5

我又係
但明明部9.7仲係無病冇痛

我上左11 表示唔洗換

10.5真正吸引我嘅只得512GB
不過咁樣一換就要買過哂啲keyboard/底蓋
成本好高
今次太好玩

今晚拍下片先
[月經] iOS集中討論區 (16) 屌你TimCook 9.7變孤兒仔
https://lihkg.com/thread/272683/page/1?ref=ios

痴線7plus用一陣都熱熱地
ios11喺lock screen係咪一定要3d touch一下再㩒一下先開到 好麻煩
Dark mode
IPAD升左IOS11好似會正好多
有冇巴打對HOMEPOD有興趣

好似係經iTunes sync 32 bit app就會咁。
IOS 11 Release Note 入面有寫
iOS 11個dock 啲apps 冇左個名顯示?
係bug 定真係咁?

好似係經iTunes sync 32 bit app就會咁。
IOS 11 Release Note 入面有寫[/quote]

Quote錯
升ios11之後㩒唔到左邊換apps個3dtouch
點整返出嚟
利申:6S

已取消

估唔到會取消呢樣
雖然我唔用

我有用架屌

好撚有用囉

一定實用過ios10 控制中心

Agree,起碼轉歌唔掃多下去第二版咁麻煩
iOS 11玩到白貓?
iOS 11玩到白貓?

玩到 都係lag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞