[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好似拎左去警局三個月無人認領會比左你

如果係咁我比返apple會唔會好D

傻啦 電話有個人資料 3個月過左都唔會俾

番工試過有客留低張深圳八達通都話有個人資料唔會比番我

有咩理由執到電話唔係拎去警署

有,想據為己有囉

擺左3個月仲有咁多電

可以叉電架嘛
係我環頭偷人iPhone 7? 天樂里?
BTW
出左機4個月就97%

97 係正常
各位巴打有無靚少少嘅mon貼介紹
ip7+
有冇人都係時間唔校Set Automactically
會用用下一日之內慢成十幾分鐘
一㩒返Set Auto 就正常返
因為咁樣會搞到飛行模式之下連隻Apple Watch 都慢埋
洗唔洗去士多check 下

仲唔立即安裝?
估:
Touch bar keyboard,iPad pro ,Siri speaker
求解答

我部iPhone 6無啦啦發熱之後死機

差電都差唔返著部機,咁樣通常壞d咩
求解答

home+power 11秒
求解答

試左依舊無反應

咩機先

我自己用緊隻康寧玻璃防藍光既,係貴d但爽過用閃魔好多

想問下唔知email同pw係咪無得救?
利伸:部機朋友執返黎 但已過三個月 借比我話睇下有無得unlock用得返
拎返去apple會唔會有得整

即時報警拉尻你
好似拎左去警局三個月無人認領會比左你

如果係咁我比返apple會唔會好D

傻啦 電話有個人資料 3個月過左都唔會俾

屌你 電話有sim卡 我唔信機主無打過返黎
網上報案 cap圖

咩機先

IPhone 6s
我都用過閃魔,最近爆咗想換張靚少少嘅
3d定普通玻璃mon貼好?
磨紗媍似唔錯

咩機先

IPhone 6s
我都用過閃魔,最近爆咗想換張靚少少嘅
3d定普通玻璃mon貼好?
磨紗媍似唔錯

6s用緊iMos 3D,好正無投訴
6s Dfu落翻10.3.1啲電都係咁倒 係咪冇得救

入塵?
求解答

試左依舊無反應

咩機先

成日叫唔好用閃魔

入塵?

原來係暗角
有無人會裝一個app 強制令部電話唔update?
有無人會裝一個app 強制令部電話唔update?

入塵?

原來係暗角

入塵係咁㗎咩 死喇,我部6s+都有 喺左上角

入塵?

原來係暗角

應該部部都會有
我換過幾部都會咁,而家呢部左上角直頭暗咗

入塵?

原來係暗角

應該部部都會有
我換過幾部都會咁,而家呢部左上角直頭暗咗

我都係,用唔夠一年已經有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞