[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
10.3.3 pb 2已出

等唔等埋iOS 11 beta好
到時肯定窒到喊

應該唔會既.. 而家都叫穩定地順 不過仲係有bug
10.3.3 pb 2已出

等唔等埋iOS 11 beta好
到時肯定窒到喊

應該唔會既.. 而家都叫穩定地順 不過仲係有bug

我間中轉app會freeze
ip7 10.3.3 pb2
10.3.2真係好撚食電
想落返3.1

唔知10.3.3會唔會好啲呢
點解我開telegram出返首頁果陣會見到mon頂有條紅包bar
6s Dfu落翻10.3.1啲電都係咁倒 係咪冇得救

點解我開telegram出返首頁果陣會見到mon頂有條紅包bar

錄完video msg?

無喎 本身都無 今日無啦啦有
重要開親都係咁

我果部仲熱到辣手添呀
有冇人放6/6S大機
唔好撚升10.3.3 b2. 窒撚到喊
唔好撚升10.3.3 b2. 窒撚到喊

升左冇野
不過好撚倒水

無喎 本身都無 今日無啦啦有
重要開親都係咁

我第一次試玩video msg都係咁,清完app之後應該冇事
想問下各位 如果依家想出部ip會建議出邊部?
二手ip6 16gb 銀 $1100算唔算抵? 麻煩各位了

你有咩要求先?

7 plus 256 gb

16GB? 不了
6仔?不了

你有咩要求先?

7 plus 256 gb

其實冇咩要求
不過依家買7 plus唔會好浪費咩? 就到發佈會

16GB? 不了
6仔?不了

6仔而家..
而家買7抵唔抵,128GB/256GB抵屌啲

6月喇wo..

6月喇wo..

啱啱買左
部iPod touch 死撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞