[月經] iOS集中討論區 (15) 難分真與假 iPhone (?)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有無人會裝一個app 強制令Iphone唔update?
因為廢事更新完仲衰

我玩埋beta 所以唔會
今晚就用7plus試 準備聽日又要升beta又要屌
今日開始入去tg睇完messages都唔識自動清notification,要人手clear先得
想問點解決?
利申 試過重開機&重裝app
搞dp果啲依家仲係咪要錢登記?
唔洗嘅話有性趣一試
如果好似上年咁用profile就升得dev beta就好
搞dp果啲依家仲係咪要錢登記?
唔洗嘅話有性趣一試

Dp要
有public,唔使錢
但dp有巴打幫手reg
今日開始入去tg睇完messages都唔識自動清notification,要人手clear先得
想問點解決?
利申 試過重開機&重裝app

Su
部機jb左,如果要更新ios,係咪要消除jb 狀態,先更新到?
搵過話要用cydia 裝插件,但我連盤古越獄app都開唔到,即係入唔番到jb狀態
上網d文係幾年前,唔敢試,有冇新教學?
利伸:iphone 6s plus 9.3.3 ,盤古一鍵jb,但好耐冇入jb狀態
屌佢老母
咁岩想上apple網睇差電網
佢竟然update
求加
部機jb左,如果要更新ios,係咪要消除jb 狀態,先更新到?
搵過話要用cydia 裝插件,但我連盤古越獄app都開唔到,即係入唔番到jb狀態
上網d文係幾年前,唔敢試,有冇新教學?
利伸:iphone 6s plus 9.3.3 ,盤古一鍵jb,但好耐冇入jb狀態

我建議你 iTunes backup, iCloud有位就backup埋

之後去ipsw.me down你部機最新果個

跟住你google DFU Restore
Restore成功就照用iTunes拎返啱啱個backup
求加

追前兩頁 tg gp
一係早d訓陣先

唔知要睇Tim Cock仝人自high幾耐先講到啲新MacBook/iPad

Gooooood Moooorrrning

1. Good morning x5
2. 打飛機講iPhone市佔/影相好靚
3. 打飛機講MacBook有幾好賣
4. 打飛機講iPad好受各個層面嘅人士歡迎
5. 打飛機講AW出左新錶帶/同Nike合作,跟住搵Nike代表講兩句
6. 開始講iOS11,搵Tim Cock啲好姊妹輪流9up
7. Craig BB出黎chok住介紹新feature
8. 毒撚介紹WatchOS
8. Siri speaker+tvOS
9. 新MacBook+macOS,又搵人對住條touch bra妹下妹下
10. Tim Cock拎部新pro出黎自high,全場呆哂睇住佢聽歌同睇片
11. 講哂新產品價錢,貴到成場靜哂
12. 搵個歌手唱歌

仲有phil schiller

I love you!
Gay cook: thank you

通常都係講咗macos先
大鑊開始眼瞓
Good morning
希望Apple watch S0 有 Watch OS 4 用
坐等今晚 iOS 11 beta

順便入手 7 Plus 玩兩個禮拜
Whatsapp backup唔到上icloud

點好
大鑊開始眼瞓

same

點好

iTunes backup
坐等今晚 iOS 11 beta

順便入手 7 Plus 玩兩個禮拜

點好

Whatsapp 都得嘅咩 iTunes

點好

Whatsapp 都得嘅咩 iTunes

成部機backup
好眼訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞